Povestea BĂRBATULUI care şi-a cumpărat o SOŢIE şi de 12 ani o ţine într-o CUŞCĂ: O iubesc foarte mult FOTO

Un bărbat din China recunoaşte că în urmă cu 14 ani şi-a cumpărat o soţie, căruia nu i-a dat un nume şi care i-a născut un copil. Cu toate acestea, el o ţine în prezent într-o cuşcă, după ce în urmă cu 12 ani a înnebunit şi a devenit violentă.

04 nov. 2014, 15:49

Luo Jindong, un chinez de 64 de ani din oraşul Genzi, care lucrează în construcţii, spune că atunci când a împlinit 50 de ani a realizat că nu a făcut nimic cu viaţa sa, deoarece a fost obligat să muncească pentru a-şi întreţine familia săracă. Astfel, în 2004, el a cumpărat o femeie pentru a-i deveni consoartă, , potrivit Mirror.

Citeşte şi Gestul DISPERAT al unei femei după ce a participat la un INTERVIU de ANGAJARE: Călătorise sute de kilometri

Inedit este faptul că nu s-a ostenit să îi dea un nume tinerei achiziţionate de la traficanţii de carne vie şi nu a ştiut niciodată cine este acea persoană. Chiar şi aşa, timp de doi ani, cei doi au avut o familie fericită şi chiar un copil, Luo Jinhui, un băiat de 13 ani. 

Însă, în 2002, lucrurile au luat o întorsură teribilă, după ce tânăra soţie fără nume a început să devină agresivă cu cei din jur, în special cu soacra sa, motiv pentru care a fost închisă într-o cuşcă, unde primeşte hrană în fiecare zi şi o baie odată la câteva zile.

Citeşte şi Mamă a cinci copii, condamnată la moarte prin spânzurare pentru un pahar cu apă

Ce altceva aş fi putut să fac? Nu aveam bani de tratamente medicale şi foarte puţini bani să repar casa. A trebuit să muncesc zi de zi pentru a mă hrăni pe mine şi familia mea şi am vrut ca fiul meu să îşi aibă mama acasă. O iubesc foarte mult. Dacă exista o altă cale nu aş fi închis-o pentru atât de mult timp„, a declarat bărbatul care în prezent cere ajutor prin donaţii de la oameni cu suflet mare, având nevoie de bani să îşi repare casa şi să îşi ducă soţia la spital.