Povestea care a uimit întreaga lume

De multe ori ne plângem că e cald afară, că avem prea mult de lucru, că ne-a enervat vecinul, că iubitul a întârziat 10 minute la întâlnire etc. Şi se întâmplă să dăm peste o poveste care să ne arate că adevăratele probleme chiar sunt altele. Aşa este şi cazul tânărului Taylor Morris din Cedar Falls, Iowa.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 10:36
Povestea care a uimit întreaga lume

După ce a terminat liceul, a început o carieră în Marina militară, ajungând membru într-un grup de elită, al cărei obiectiv principal era să cureţe locul de explozibil înainte de a ajunge colegii lor în acea zonă. În 2012, pe când avea 23 de ani, a fost grav rănit în timpul unei misiuni în Afganistan. A călcat pe o bombă artizanală şi şi-a pierdut braţele şi picioarele.

O tragedie care poate pe mulţi i-ar fi dărâmat pe Taylor l-a mobilizat să lupte cu toate forţele pentru a începe o nouă viaţă. Alături i-a fost iubita lui, cu care e împreună de când era în liceu. Danielle l-a susţinut şi a fost lângă el în toate momentele dificile, în spital, în centrul pentru recuperare, pe stradă când a făcut primii paşi.

Întreaga poveste, pe unica.ro