Povestea celei mai frumoase poliţiste din Ferentari: Am fost şocată când am luat urechea unui om de pe covor

O femeie care visa să devină fotomodel face legea în cea mai periculoasă zonă a Capitală. Narcisa este poliţista care se luptă cu hoţii şi traficanţii de droguri din Ferentari. A participat la intervenţii incredibile, dar oricât i-a fost de greu, nu a renunţat la meseria periculoasă.

RomaniaTV.net
03 oct. 2016, 13:59
Povestea celei mai frumoase poliţiste din Ferentari: Am fost şocată când am luat urechea unui om de pe covor

Narcisa este cea mai temută agentă din Ferentari. Cunoaşte toate zonele cartierului, cele mai liniştite, dar şi cele mai periculoase. Noapte de noapte merge la secţia 24, apoi patrulează şi vânează infractorii cu pistolul la ea.

„Asta e o zona unde prostituatele vin şi exercită cea mai veche meserie. Fac chestia asta pentru a îşi procura drogurile. Vii să vezi dacă sunt, dacă nu sunt, dacă sunt în viaţă, ca să poţi să le identifici”, explică Narcisa.

Pericolele o pândesc la orice pas, dar spune că trebuie să meargă mai departe.

„În prima zi am fost la o intervenţie şi unul dintre participanţii la un scandal avea un ditamai cuţitul înfipt în spate. Mergea cu el până l-a luat ambulanţa. A fost o imagine traumatizantă”, povesteşte poliţista.

„Ce m-a şocat, nu mi-am scos imaginea din minte, a fost când am luat urechea unui om de pe covor. Fusese atacat de un pitbull şi respectivul animal l-a mutilat. În timp ce mergeam, am văzut pe covor urechea. N-am încontro, trebuie să mergem mai departe, e munca noastră de poliţie. Trebuie să intervenim”, mai spune poliţista.

În adolescenţa, Narcisa visa cu totul altceva: să devină fotomodel. Numai că avansurile unor bărbaţi şi pericolul pe care l-a simţit au făcut-o să îmbrace uniforma de poliţie. Acum se luptă în fiecare zi să împace meseria de poliţist cu cea de mamă. Narcisa are doi copii.