Povestea cerşetorului care AGAŢĂ o FATĂ în fiecare seară pentru a nu dormi pe străzi. Cum reuşeşte VIDEO

Un om al străzii de 26 de ani din America reuşeşte să iasă în fiecare seară la agăţat pentru a nu dormi în stradă. Astfel, el se culcă cu o femeie diferită în fiecare seară ca apoi să se întoarcă pe străzi pentru a face rost de bani.

16 sept. 2014, 08:33

Cu toate că este cerșetor şi nu are o casă, Joe, un bărbat de 26 de ani din New York reușește să agațe o fată în fiecare seară. În timpul zilei cerșește pe străzi, iar seara iese la agățat. Astfel, tânărul spune că este singura sa șansă de a nu dormi sub cerul liber. Cu toate acestea, el spune că se folosește de farmecul lui și chletuie mulți bani pe alcool și droguri pentru a reuşi să se culce cu persoana dorită, potrivit Elite Daily.

Citeşte şi Gestul DISPERAT al unui om al străzii, fost sportiv. Vezi ce face zilnic pentru o farfurie cu mâncare

În timpul zilei, Joe face aproximativ 160 de dolari, însă în timpul serii îi cheltuiește pe toți pentru a păstra aparența unui om obișnuit. În acest mod, Joe spune că se bucură de un duș și de timp petrecut departe de stradă, în compania unei femei.

Citeşte şi Gestul uimitor făcut de o CERŞETOARE după ce a primit de MÂNCARE: Nu mă aşteptam la asta VIDEO

„Fac asta de 3-4 ori pe săptămână. Când nu dorm la o fată, dorm pe stradă. Singura mea responsabilitate este să nu arăt ca un cerșetor. Într-un oraş cu 8 milioane de locuitori în care mai bine de jumătate sunt femei eşti cel mai mare idiot dacă nu agăţi ceva. Iar eu o fac să pot sta la ele. De obicei o relaţie de-a mea durează câteva zile pentru că începuturile sunt cele mai frumoase, iar femeile se comportă cel mai bine atunci. Mă lasă să fac baie, îmi spală hainele, mă hrănesc, eu le satisfac, dar mă plictisesc rapid şi ajung din nou pe stradă”, a declarat Joe.