Povestea CERŞETORULUI cu un simţ dezvoltat al MODEI: Nu are casă, dar nu poartă NICIODATĂ aceleaşi haine FOTO

Un fotograf din Ucraina a reuşit să descopere un cerşetor cu un simţ extrem de dezvoltat pentru modă. Astfel, chiar dacă nu are o casă, el îşi alege cu grijă ţinutele şi nu poartă niciodată aceleaşi haine.

18 nov. 2014, 19:03

Slavik, un cerşetor de 55 de ani din Lviv, Ucraina, s-a lăsat fotografiat pentru câţiva euro de un fotograf local. Cu toate acestea, povestea lui este una incredibilă, fiind probabil cel mai fashion om al străzii din lume, potrivit Mirror.

Citeşte şi Povestea cerşetorului care AGAŢĂ o FATĂ în fiecare seară pentru a nu dormi pe străzi. Cum reuşeşte VIDEO

Astfel, el a devenit o adevărată vedetă, cu toate că de doi ani este de negăsit. Cu toate că nu a avut un loc căruia să îi spună casă, Slavik are un simţ special atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. Yurko Dyachyshyn, un fotograf ucraineean i-a făcut peste 100 de fotografii de-a lungul a doi ani, plătind pentru fiecare o sumă de nimic.

Este un cerşetor ţigan, dar nu este unul obişnuit, deoarece are un stil de viaţă diferit. El nu cară genţi după el şi nu caută în gunoaie. Are un loc secret în care se ascunde şi nimeni nu ştie unde este casa lui. Slavik se plimbă pe străzi şi cere bani, dar nu este agasant. De obicei, bea alcool, în cea mai mare parte bere, însă nu este un alcoolic„, a povestit fotograful.

Citeşte şi INCREDIBIL. Nu o să îţi vină să crezi CÂT CÂŞTIGĂ un CERŞETOR: Şi-a construit o VILĂ cu DOUĂ ETAJE FOTO

Inedit este faptul că bărbatul nu a vrut niciodată să spună de unde găseşte hainele pe care le poartă, mai ales că nu purta niciodată o haină de două ori.