Povestea copilului de 5 ani care a murit în braţele lui Moş Crăciun ar putea fi falsă

Povestea copilului care ar fi murit in bratele lui “Mos Craciun” ar putea fi doar o relatare falsa, link-ul original fiind indepartat de pe site-ul publicatiei Knoxville News Sentinel. Niciun spital nu a conformat moartea copilului.

15 dec. 2016, 19:58
Povestea copilului de 5 ani care a murit în braţele lui Moş Crăciun ar putea fi falsă

Pe internet a circulat povestea unui copil american de 5 ani din Knoxville, Tennesse, care suferea de o boala terminala si se presupunea ca ar fi murit in bratele unui barbat care il interpreta pe Mos Craciun.

Potrivit publicatiei Knoxville News Sentinel, copilul suferea de o boala terminala, iar ultima lui dorinta fiind aceea de a-l intalni pe “Mos Craciun”, relateaza The Sun, citată de stirile protv.ro.

Eric Schmitt-Matzen, in varsta de 60, barbatul care juca rolul lui Mos Craciun, a fost contactat urgent de catre o asistenta. El ar fi fost rugat de catre un medic sa ajunga de urgenta la spital, pentru a-l vizita pe copilul muribund.

Citeşte şi Un băieţel de 5 ani a murit în braţele lui Moş Crăciun. Ultimele lui cuvinte îţi vor rupe sufletul în două

Retraind momentul, Eric a relatat experienta: “Cand am intrat, el zacea acolo, era atat de slabit incat parea ca se pregateste sa adoarma. M-am asezat in pat langa el. L-am strans in brate, iar inainte sa ii spun ceva, a murit chiar in acel moment.”.

Barbatul a relatat faptul ca mama baiatului ar fi intrat in salon si ar fi strigat: “Nu, nu, nu inca”, iar el a parasit spitalul cat de repede a putut. “Am plans tot drumul cand ma indreptam spre casa. Plangeam atat de rau, ca de-abia mai puteam vedea sa conduc”, potrivit stirile protv.ro.

Totusi, dupa 24 de ore de la publicarea acestei povesti, cei de la Knoxville News Sentinel au retras-o, spunand ca nu sunt suficiente dovezi care sa sustina veridicitatea intamplarii, iar spitalele din vecinatate nu au putut confirma ca acea vizita a avut loc.