Povestea cutremurătoare a blogăriţei care a murit de cancer la 34 de ani. Şi-a scris experienţele până în ultima clipă

O bloggerita din Australia, in varsta de 34 de ani, care suferea de cancer terminal a postat pe Facebook despre experienta neplacuta prin care a trecut din cauza bolii, scrie Protv.ro.

12 mart. 2017, 20:26

Lisa s-a imbolnavit de cancer stomacol la 30 de ani. De atunci, ea a abordat diverse subiecte pe blogul ei, Terminally Fabulous, legate de faptul ca avea o boala terminala. Cu o saptamana inainte de deces, femeia a postat pe Facebook un clip, cu ajutorul familiei sale.

Intre timp, Lisa Magill a decedat duminica. Mama ei, Geraldine, a facut anuntul pe pagina de Facebook a fiicei sale, Terminally Fabulous, unde a scris: “A avut o moarte lipsita de durere, s-a stins in somn, exact cum si-a dorit ea”, relateaza Daily Mail.

In acea postare, Lisa, vizibil afectata de efectul bolii, a relatat despre cat de mult a suferit, fiind indeajuns de curajoasa sa le multumeasca urmaritorilor ei. 

Nu ma simt foarte bine. Sunt destul de bolnava si ma aflu in spital de cateva zile. Sufar chiar in aceste momente. Ma dor sternul, stomacul, pelvisul. E o durere crunta. Sunt atat de slabita, incat nu ma pot ridica din pat.”

Miercuri, mama ei a declarat pentru Daily Mail Australia ca stia ca fiica ei e muribunda. “In ultimii ani, Lisa s-a luptat din greu cu boala ei. A fost la un pas de moarte de atatea ori.”