Cabral, devastat! A apărut prima imagine cu tatăl lui în închisoarea din Congo FOTO

Alexandre Ibacka Dzabana, tatăl lui Cabral, a fost închis în penitenciarul din Brazzaville, Congo, pentru acțiuni îndreptate împotriva regimului Sassuo-Ngueso.

20 sept. 2021, 12:48
Cabral, devastat! A apărut prima imagine cu tatăl lui în închisoarea din Congo FOTO

Cabral, devastat! Alexandre Ibacka Dzabana, tatăl lui Cabral, a fost închis în penitenciarul din Brazzaville, Congo, pentru acțiuni îndreptate împotriva regimului Sassuo-Ngueso.

Cabral, devastat! A apărut prima imagine cu tatăl lui în închisoarea din Congo

Medicul și un alt activist, Christ Belvy Dongui, au apărut într-o fotografie făcută în perioada petrecută în spatele gratiilor. Imaginea ar fi fost realizată în luna aprilie a acestui an, în Brazzaville, iar din ea se poate vedea condițiile grele în care era deținut tatăl lui Cabral. Pe de altă parte, bărbatul părea să fie într-o stare relativ bună de sănătate, spre deosebire de finalul lunii iulie, atunci când a fost eliberat. Alexandre Ibacka Dzabana nu se mai putea deplasa singur, fiind nevoie de câțiva prieteni pentru a-l putea ajuta să parcurgă distanța de la poarta penitenciarului la ambulanță, scrie wowbiz.ro.

Tatăl lui Cabral, internat în stare critică! Bărbatul a fost purtat pe braţe până la ambulanţă

În prezent, tatăl lui Cabral este intrenat într-un spital din capitala statului Congo, iar starea lui rămâne în continuare gravă. Alexandre Ibacka Dzabana este acuzat în acest moment de „atentat la singuranța națională a statului” și va fi cercetat în libertate. El și-a petrecut 4 luni în centrul de detenție din Brazzaville, în condiții grele iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit dramatic. Bărbatul suferă de astm și este diabetic.