Povestea cutremurătoare a lui Carmen Rădulescu. Mama a abandonat-o la orfelinat după ce a încercat să o omoare: „Mă bătea pe coloană, să mor mai repede”

Viața a fost destul de dură cu Carmen Rădulescu. Încă de când avea câteva luni artista a fost supusă la chinuri cumplite chiar de către cea care a adus-o pe lume.

05 feb. 2023, 12:45
Povestea cutremurătoare a lui Carmen Rădulescu. Mama a abandonat-o la orfelinat după ce a încercat să o omoare: „Mă bătea pe coloană, să mor mai repede”
Povestea cutremurătoare a lui Carmen Rădulescu

Povestea cutremurătoare a lui Carmen Rădulescu. Carmen Rădulescu a făcut recent, mai multe dezvăluiri cutremurătoare despre dramele care au avut loc în viața sa, iar acestea nu au fost puține.

Citește și Doliu în lumea muzicii populare! O artistă îndrăgită a murit la scurt timp după ce fanii au încercat să o salveze: ”Drum lin printre îngeri”

Povestea cutremurătoare a lui Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu a mărturisit că dramele sale au început încă de când a venit pe lume. Deși avea doar câteva lui, artista a fost bătută și abandonată de mama sa biologică, însă salvarea a venit de la o familie frumoasă și extrem de iubitoare care a adoptat-o și a crescut-o cum nu se poate mai frumos.

Artista a spus că nu își amintește ororile la care a fost supusă chiar de către propria mamă și că în suflet i-au rămas doar amintirile frumoase pe care le are cu familia sa adoptivă.

Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că unul dintre cele mai grele momente din viața sa, a fost la vârsta de opt ani, atunci când a aflat că este adoptată.

”Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta. Care mama? Știam că a mea e la serviciu.

Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția’ – a mărturisit Carmen Rădulescu, pentru Fanatik.ro.

După acel episod, mama biologică a lui Carmen Rădulescu a mai avut câteva tentative de a lua legătura cu ea, dar nu a mai reușit.

”A mai sunat când aveam 11 ani, și apoi după. Eu nu pot s-o numesc mamă, doar femeie. Pe la 14 ani îi tot auzeam pe vecini vorbind, șoptind. Așa că m-am dus la mama și am întrebat-o direct dacă sunt adoptată.

M-a luat în bucătărie și mi-a povestit tot, cum am fost bătută, abandonată, că nu am fost dorită. O asistentă a prins-o pe femeia care m-a născut că mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede. I-a zis ‘decât să o chinui mai bine o dai la o casă de copii. Am aflat că aș avea și două surori, dar nu mă mai interesează acest subiect”, a mai spus artista.

Din păcate, abandonul nu a fost singurul moment de cumpănă din viața artistei. În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, iar un an mai târziu l-a adus pe lume pe Sorin pe care din păcate fostul soți i l-a luat în urma divorțului.

„Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă… La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment dat nici nu voiau să mă lase să mă apropii (n.r. de copil)’, a dezvăluit mai Carmen Rădulescu.

Citește și Adda trece prin momente extrem de dificile! Artista a ajuns la capătul puterilor din cauza bolii cu care a fost diagnosticată: ”Îmi vine să urlu de supărare”