Povestea cutremurătoare a unui preot din Dolj. Şi-a pierdut copiii din cauza cancerului şi a murit la scurt timp după ce şi-a înmormântat soţia

Un val de tragedii a lovit familia unui preot din Dolj. În ultimii doi ani, părintele şi-a îngropat doi copii din cauza cancerului, iar recent a rămas şi fără cea lângă care a clădit o familie. Din cauza supărării, la scurt timp după ce şi-a înmormântat soţia, preotul Nicolae Mustaţă a murit.

02 nov. 2021, 16:41
Povestea cutremurătoare a unui preot din Dolj. Şi-a pierdut copiii din cauza cancerului şi a murit la scurt timp după ce şi-a înmormântat soţia

Povestea cutremurătoare a unui preot din Dolj. Părintele Nicolae Mustaţă avea 75 de ani şi slujea la biserica din satul Radomir de mai bine de jumătate de secol. Din păcate, acesta a avut parte de un destin crunt, iar acum un sat întreg îl plânge.

Povestea cutremurătoare a unui preot din Dolj

În ultimii doi ani, părintele Nicolae Mustaţă şi-a înmormântat pe rând doi băieţi, ambii morţi din cauza cancerului. De parcă nu era de ajuns, soţia preotului a murit recent în urma unui accident vascular. Din păcate, inima preotului nu a mai rezistat, iar la scurt timp după ce şi-a înmormântat soţia, părintele a murit.

Citeşte şi Un cunoscut om de afaceri, fost preot, înmormântat fără a i se rosti numele și fără clopote. Motivul este uluitor

„Cei doi băieţi care i-au murit erau profesori de matematică şi de sport. Aveau 46 şi 49 de ani. Săptămâna trecută soţia dumnealui a făcut accident vascular şi apoi şi-a pierdut viaţa. A fost foarte afectat, iar la trei zile s-a stins, din păcate. A mai rămas în urma lor doar fata. Dumnealui avea 75 de ani, iar soţia lui 74. A fost un om cu adevărat deosebit”, a povestit Petre Ionescu, țârcovnicul bisericii, pentru Gazeta de Sud.

Părintele Nicolae Mustaţă era extrem de iubit de enoriaşi. Aceştia sunt şocaţi de destinul tragic al preotului. Mai multe mesaje de condoleanţe au fost transmise pe reţelele de socializare.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! Un Preot adevărat, un OM în adevăratul sens al cuvântului, cu suflet frumos și caracter minunat. Drum lin spre îngeri, părinte!“, a fost mesajul unui sătean din Radomir.

”A fost un preot care a înțeles toate necazurile și suferințele enoriașilor sai. A fost greu încercat prin trecerea în neființă a celor 2 fii și a soției. Durerea mare i-a curmat viata. Drum bun Parinte Mustață! Drum BUN Doamna preoteasa. Dumnezeu sa va odihnească în pace alături de cei doi fii plecati prea devreme pe drumul de unde nu se întoarce nimeni. Dumnezeu sa va odihnească pe toti în pace! Vesnica pomenire”, este unul dintre mesaje.

Citeşte şi Preot român, mort de Covid. În urmă cu o lună își înmormântase mama