BOMBA! Fiica lui Adi Minune şi Franco s-au despărţit

Povestea începe aşa: Carmen, fata cea mare a lui Adi Minune, şi-a părăsit familia pentru a fi alături de alesul ei, Franco. Apoi cei doi s-au mutat împreună chiar dacă ea mai mergea la școală, iar părinţii nu erau de acord. Însă acum amorul dintre cei amorezi se pare că a ajuns la final.

24 nov. 2014, 15:46
BOMBA! Fiica lui Adi Minune şi Franco s-au despărţit

Relația dintre Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, și Franco a scandalizat, la începuturi, întreaga familie a manelistului.

Pentru a nu-și pierde definitiv fiica, manelistul a acceptat ca tânăra să locuiască cu Franco, dar le-a impus celor doi anumite condiţii, cu toate că el era sigur că relaţia lor va fi pusă la încercare odată cu trecerea timpului.

Franco l-a scos din nou din pepeni pe Adrian Minune. Ce i-a cerut ginerele manelistului

Se pare că de ceva vreme, timpul nu este prietenul celor doi amorezi, şi de aceea Franco a decis să-şi scoată toate fotografiile pe care le avea alături de Carmen şi de familia în care urma să intre ca ginere.

Mai mult decât atât, recent Franco și-a postat o imagine în care apare cu mâna în dreptul ochilor, şi care avea ca descriere: „Ochii care nu se văd, se uită!”.

Potrivit celor de la Spy News, un apropiat al familiei manelistului a declarat că : „Îi tot spun fetei că despărțirea lor era normală, că momentan, din cauza vârstei, nu era la momentul potrivit pentru a face o alegere în plan sentimental care să o urmărească toată viața. Mama lui Carmen, Cati este foarte bucuroasă că, din nou, Carmen locuiește în casa ei și a lui Adi Minune”.

Ca o replică la aceste speculaţii şi la comentariul persoanei din anturajul lui Adrian Minune, Cati, mama lui Carmen a declarat: „Ce mare ştire?! Ce importanţă are dacă Carmen s-a despărţit sau nu de Franco?

Dacă s-a despărţit sau nu, dacă este ceva de declarat, asta va face fata mea, nu eu. Carmen declară ce vrea şi dacă vrea. Toate aceste articole despre Carmen îi fac rău în cariera pe care vrea să şi-o facă în muzică. Ea îşi doreşte o carieră în muzică şi nu-i fac bine astfel de articole”.

Citeşte şi  Carmen şi Franco au făcut anunţul care cu siguranţă îi va da fiori reci lui Adrian Minune. „Este groaznic….”