Povestea de viaţă a bărbatului care a stat 40 de ani la închisoare fără să fie vinovat

Când ţii ranchiună, te otravesti singur. Ranchiuna te mănâncă pe dinăuntru. Când urăşti pe cineva nu-i faci rău numai lui. Ura este o armă cu două tăişuri şi-ţi faci rău şi ţie! – Mitch Albom

RomaniaTV.net
13 sept. 2016, 20:15
Povestea de viaţă a bărbatului care a stat 40 de ani la închisoare fără să fie vinovat

Este foarte usor sa ne amaram sufletul cand cineva ne greseste. Furia se transforma in ura, iar ura te macina si la propriu, si la figurat. Lectia iertarii este foarte grea, insa este singura care te ajuta sa mergi mai departe.
Iata povestea emotionanta a unui barbat care a fost eliberat dupa 39 de ani petrecuti la inchisoare, nevinovat.

Povestea lui Ricky Jackson

In 2014, Ricky Jackson a fost eliberat din inchisoare, unde petrecuse aproape 40 de ani de detentie pentru o crima pe care, mai tarziu, s-a dovedit ca n-a comis-o.

Jackson a fost condamnat pentru uciderea lui Harold Franks, alaturi de alti doi prieteni ai acestuia, in 1975, pe cand avea doar 19 ani. Dovezile impotriva lui Jackson aveau la baza doar marturiile unui martor in varsta de 13 ani. Baiatul se afla in autobuzul scolii care ramasese blocat in trafic si declara cu tarie ca a vazut desfasurarea evenimentelor, desi colegii acestuia de clasa au sustinut ca ar fost imposibil sa vada lucrurile atat de clar din locul in care era. Numai ca Vernon s-a ambitionat, doar pentru a le face in ciuda colegilor si si-a sustinut in continuare declaratiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.