Povestea dramatică a femeii care s-a sinucis la Maternitatea din Iaşi. La 18 ani şi-a găsit mama moartă în cadă

Noi detalii apar în cazul femeii care s-a aruncat de la etajul patru al Maternităţii "Cuza Vodă" din Iaşi. Aceasta avea probleme psihice, iar în trecut a mai avut două tentative de suicid. mai mult, aceasta a fost internată şa Institutul de Psihiatrie "Socola".

18 feb. 2020, 07:34
Povestea dramatică a femeii care s-a sinucis la Maternitatea din Iaşi. La 18 ani şi-a găsit mama moartă în cadă

Problemele femeii ar fi început după ce şi-a găsit mama moartă în cadă. Tânăra avea atunci doar 18 ani. Această tragedie a marcat-o. Tânăra a vrut să-şi ia viaţa de mai multe ori şi a fost internată la Institutul de Psihiatrie „Socola”. 

Lua medicamentație specific, însă chiar și așa cu greu făcea față problemelor psihice. Problemele din trecut și depresia postnatală au făcut-o să-și pună capăt zilelor. Copilul va mai rămâne sub îngrijirea medicilor timp de câteva zile, până ce familia se va ocupa de înmormântare, după care va merge acasă, cu tatăl său.

Reamintim că o femeie internată la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă” din Iaşi s-a aruncat duminică dimineaţă, în jurul orei 10.30, de la etajul patru al imobilului şi a decedat. Femeia, în vârstă de 34 ani, născuse pe 12 februarie, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

„A fost trimis un echipaj medical cu o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă. Pacienta a suferit în urma căderii de la etajul patru un stop cardio-respirator şi politraume severe. Echipajul medical a făcut resuscitare timp de o oră, fără răspuns pozitiv. A fost declarat decesul”, a precizat coordonatorul SMURD Iaşi.

Citeşte şi Noi detalii în cazul bebeluşului sufocat din greşeală de către mamă