Povestea ELEFANTULUI care a stat 50 DE ANI în LANŢURI. Reacţia emoţionantă pe care a avut-o la ELIBERARE VIDEO

Raju, un elefant din India, a trăit 50 de ani legat în lanţuri, fiind folosit pentru a cerşi bani turiştilor. După jumătate de veac de bătăi şi malnutriţie, animalul a fost salvat de o echipă de voluntari şi dus într-un sanctuar de animale.

07 iul. 2014, 11:23
Povestea ELEFANTULUI care a stat 50 DE ANI în LANŢURI. Reacţia emoţionantă pe care a avut-o la ELIBERARE VIDEO

Raju este elefantul care a reuşit să impresioneze o lume întreagă cu gesturile sale. Astfel, după ce a fost scos din lanţuri, pentru prima oară în ultima jumătate de secol, el a început să plângă, asemeni unui om. Cu toate acestea, nimeni nu va ştii vreodată dacă este vorba de lacrimi de fericire sau de durere, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A dat NAS în TROMPĂ cu un ELEFANT VIOLENT pregătit să îl calce în PICIOARE. Ce s-a întâmplat este ULUITOR

El a fost salvat de o echipă de voluntari, acompaniată de mai mulţi medici veterinari care l-au scos din calvarul în care trăia. Raju era obligat să stea toată ziua cu trompa ridicată, cerşind bani şi mâncare de la turişti în timp ce avea picioarele însângerate de lanţurile grele ce l-au apăsat pentru decenii întregi.

Într-un final, el îşi va trăi bătrâneţea departe de cruzimea oamenilor, într-un sanctuar special alături de alte animale salvate din condiţii asemănătoare. Înainte de a ajunge aici el a fost tratat de doctori şi spălat, creatura fiind pregătită pentru a începe o viaţă nouă.

Citeşte şi Nu poţi să nu plângi. Reacţia COPLEŞITOARE a unui pui de elefant când mama lui îşi dă ultima suflare VIDEO