Povestea emoţionantă a câinelui condamnat la închisoare pe viaţă FOTO

Publicat: Joi, 16 Mai 2013 22:33 // Actualizat: Vineri, 17 Mai 2013 13:26 // Sursa: RTV.net

Pep a fost cunoscut drept ucigaşul de pisici din Pennsylvania, SUA, şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă în penitenciarul Eastern State pentru că a omorât felina guvernatorului statului american.

Foto: dailymail.co.uk

Câinele Pep a avut chiar şi o fotografie de "arest", în 1924, cu un număr de identificare atârnându-i la gât. Potrivit poveştilor de atunci, labradorul negru ar fi atacat şi ucis pisica soţiei guvernatorului Gifford Pinchot. Pentru că animalul nu a prezentat "remuşcări", a fost trimis la închisoare, fără drept de apel.

Totul a fost, însă, o înscenare, întrucât Pep era complet nevinovat. Cea mai mare greşeală a lui a fost să roadă pernele canapelei de pe veranda casei guvernatorului.

Povestea că el ar fi ucis pisica a fost scornită de un ziar local.

Povestea adevărată este, însă, alta: câinele guvernatorului a început să roadă pernele de la canapea, iar Pinchot s-a gândit să îl trimită la închisoare. Aşa s-a întâmplat, însă labradorul nu a fost trimis ca deţinut, ci ca animal pentru reabilitarea puşcăriaşilor. Câinele năzdrăvan a fost adorat de oamenii din închisoare. El a murit din cauze naturale şi a fost înmormântat pe terenul penitenciarului.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 22:52
...alt="" width="600" height="754" /> Source Article from http://www.rtv.net/povestea-emotionanta-a-cainelui-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-pentru-ca-ar-fi-ucis-o-pisica-foto_80140.html ...
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H