Povestea emoționantă a unui bărbat care a primit 10 lei de la o femeie să își cumpere mâncare. Ce a făcut cu banii. Gestul care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Se apropie sărbătorile de iarnă, așa că fiecare se gândește să facă cât mai multe gesturi bune. Este și cazul unei femei din Suceava căreia i s-a făcut milă de un om amărât.

01 dec. 2022, 08:21
Povestea emoționantă a unui bărbat care a primit 10 lei de la o femeie să își cumpere mâncare. Ce a făcut cu banii. Gestul care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Se apropie sărbătorile de iarnă, așa că fiecare se gândește să facă cât mai multe gesturi bune. O femeie din Suceava a zărit un om sărac pe care s-a gândit să îl ajute. I-a dat o bancnotă de 10 lei, însă ce a urmat a impresionat pe toată lumea.

Ce a făcut omul sărman cu banii primiți de la femeie

După ce i-a dat banii, omul nu a stat pe gânduri și a intrat într-un magazin din apropiere. A cumpărat câteva felii de parizer, iar mai apoi a ieșit afară. Dacă vă gândiți că și-a cumpărat mâncare pentru el, ei bine nu a fost așa. A hotărât să hrănescă un patruped care se afla în apropiere. Imediat, femeia s-a dus la omul sărman să îl întrebe de ce a făcut acest gest. Ce a urmat, a lăsat-o fără replică.

“Am observat că ai cumpărat de mâncare și ai hrănit cățelul și pisica, ție nu îți este foame?”, a întrebat femeia conform wowbiz.ro

Răspunsul bărbatului a fost unul total neașteptat.

Citește și : Povestea impresionantă a Roxanei, șoferița de tir care muncește cot la cot cu bărbații. Ce sfat are pentru toate femeile

„Eu am două mâini și două picioare, voi mai găsi de mâncare, în schimb, amărâții ăștia n-au mâncat nimic astăzi!”, a spus bărbatul, se arată pe pagina de Facebook a asociației Casa lui Patrocle – Animal Rescue, care au aflat de întâmplare chiar de la femeie.

Internauții care au aflat de această poveste l-au recunoscut imediat pe bărbat. Nicu este omul cu pricina, care a avut o viață destul de tristă. Ar locui într-un subsol, unde oamenii îl ajută cu ce pot.

„Nicu nu este om al străzii. Provine de la casa de copii, a stat într-un subsol iar niște oameni cu suflet mare la ajutat și are și el o garsonieră, nu cerșește, nu bea și nu fumează. (…) Supraviețuiește cu ajutorul celor ce se îndură ca din puținul lor săi dea și lui ceva, iar din bucățică lui de pâine dă și unui animăluț abandonat, ca el. Acest om ne dă involuntar o lecție de viață care puțini o înțeleg”, a povestit o femeie, într-un comentariu la postare.

Citește și : O familie din Iași își strigă durerea! Într-o singură cameră locuiesc nouă persoane și nu le mai ajung banii pentru nevoile de bază: ”Trăim de pe o zi pe alta”