Povestea emoţionantă a unui poliţist erou. Deşi era operat pe inimă, a salvat o femeie din mâinile unui tâlhar

Polițistul zilei este comisar de poliție Pop Călin, ofițer specialist în cadrul Serviciului de Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

19 nov. 2019, 12:19
Povestea emoţionantă a unui poliţist erou. Deşi era operat pe inimă, a salvat o femeie din mâinile unui tâlhar

În cursul serii trecute, în timp ce se deplasa pe stradă, cu soția, în municipiul Satu Mare, omul legii a auzit strigătul de ajutor al unei femei, scrie presasm.ro. Deși se afla în convalescență după o intervenție medicală pe cord, auzind strigătele de ajutor, a trecut imediat la verificarea zonei, observând că o bătrână este agresată de un bărbat care intenționa să-i sustragă bunurile.

Citeşte şi Carmen Şerban a fost jefuită pe aeroportul din Barcelona: „Carduri, chei de la casă, acte, bijuterii”

Polițistul, care avea montate nu mai puțin de cinci stenturi (!), a reușit, după o luptă corp la corp, imobilizarea și reținerea tâlharului până la sosirea unei patrule de ordine publică.

Tâlharul a fost eliberat în 2017 din penitenciar, unde ispășise o pedeapsă pentru omor și fusese eliberat prin recursul compensatoriu. Gestul polițistului este cu totul și cu totul special, mai ales că acesta se afla într-o stare fizică precară și, astfel, prin intervenția sa și-a pus propria viață în pericol.