Povestea femeii care câştigă 20.000 de dolari lunar „exploatând” cea mai mare problemă a bărbaţilor FOTO

Sarah Jones a absolvit facultatea în 2006 şi a dorit să devină artistă. "Într-o bună zi, am avut o expoziţie de artă de anvergură şi am început să mă gândesc la unde mă poate conduce această meserie. Am decis că premiile nu sunt totul, că îmi doresc să produc o schimbare în vieţile oamenilor", a povestit Sarah, în vârstă de 29 de ani.

27 aug. 2015, 14:39
Povestea femeii care câştigă 20.000 de dolari lunar „exploatând” cea mai mare problemă a bărbaţilor FOTO

Sarah şi-a angajat un trainer care să o ajute să „vadă” încotro ar trebui să-şi canalizeze viitorul. I-a plătit acestuia 400 dolari pe lună şi, după un timp, a descoperit că vrea să devină ea însăşi trainer, potrivit Business Insider.

Clienţii mei au în jur de 20 şi ceva de ani„, spune Sarah.

Jones s-a specializat în life coach în vara lui 2013 şi a început să lucreze în Los Angeles, alături de mentorul său, Adam Gilad. S-a mutat apoi în San Francisco, unde a decis să-şi deschidă propria companie, în 2014, Introverted Alpha, care îi ajută pe bărbaţii timizi să cunoască femei. Acum, Sarah câştigă între 5.000 şi 20.000 de dolari pe lună. Clienţii săi sunt bărbaţii heterosexuali care vor să aibă o relaţie cu femeile dorite.

Citeşte şi Reacţia IUBITULUI JURNALISTEI ÎMPUŞCATE în America: Nu am mărturisit niciodată asta în public, dar… FOTO

„Ei arată bine, sunt sociabili, dar au construit o tensiune în jurul lor şi nu vor să pară nişte ciudaţi. Le ofer chiar şi un program denumit „De la prima atingere la primul sărut”, deoarece clienţilor mei le place să evolueze treptat, sistematic. După ce totul are o logică, aceasta se transpune în mintea lor şi sunt mai curajoşi. Nu fac altceva decât să elimin misticismul din acest proces„, spune Jones.

După ce un client aplică pentru un asemenea program, Jones evaluează „fişa” şi îi acceptă doar pe cei care sunt stabili din punct de vedere profesional şi medical. „Profesoara” acceptă circa 40% din cererile primite. În prima fază, îi intreabă pe clienţi ce anume doresc şi cum arată situaţia lor actuală. Bărbaţii au la îndemână trei pachete pentru a lucra cu Jones: 20 sesiune pentru 9.400 dolari (în rate) sau 7.200 dolari cu banii jos, 10 sesiuni la 4.800 dolari (3.700 dolari cu banii jos) şi 5 sesiuni la 2.500 dolari sau 2.000 dolari cu banii jos.

Citeşte şi Un elev înarmat a luat ostatici într-o şcoală din America. S-a predat după ore de negocieri

Sesiunea introductivă se desfăşoară prin intermediul Google Hangout şi restul sesiunilor bisăptămânale se desfăşoară la telefon, câte o oră. Toate sesiunile sunt înregistrate, astfel încât clienţii să asculte unde greşesc şi unde evoluează. De la lansarea Introverted Alpha, Jones a „antrenat” 24 de bărbaţi şi estimează că, săptămânal, lucrează 50 de ore în cadrul afacerii ei.

Sunt atât de fericită cu afacerea mea. Îmi place să lucrez cu asemenea bărbaţi”, a declarat Sarah. Pentru cei care doresc să devină ei înşişi traineri, Jones are câteva sfaturi: „În primul rând, trebuie să aveţi încredere că îi puteţi ajuta pe ceilalţi. A doua aptitudine ţine de afaceri. Cred că mulţi dintre cei care vor să facă coaching au înclinaţia spirituală, dar cea practică, sistematică, structurală, pragmatică le lipseşte şi necesită mult timp pentru a fi aprofundată. Asiguraţi-vă că aveţi aptitudinile necesare pentru a-i ajuta pe oameni şi deschideţi-vă mintea, învăţaţi de la cei pe care îi respectaţi„, a declarat femeia.