Povestea FEMEII care şi-a revăzut chipul după doi ani: Am fost arsă cu METANOL de o soţie geloasă VIDEO

O femeie din Australia, care a fost incendiată pe faţă cu alcool de o soţie geloasă, a trăit timp de doi ani cu o mască. Într-un final, după mai mult de 30 de operaţii estetice, ea a avut curajul să îşi dezvăluie chipul.

06 oct. 2014, 16:11

Dana Vulin, o tânără în vârstă de 28 de ani, a fost incendiată de Natalie Dimitrovska în data de 16 februarie 2012, după ce a îndrăznit să vorbească cu soţul femeii la o petrecere. Astfel, într-un exces de gelozie, femeia a aruncat alcool metilic pe chipui tinerei, recunoscând ulterior că era invidioasă pe frumuseţea victimei, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Răzbunare CRUNTĂ la Constanţa: Ce i-a făcut un bărbat iubitei sale care îl părăsise

Doi ani si jumatate ma târziu, perioadă în care a fost supusă la peste 30 de operaţii de reconstrucţie facială. În tot acest timp, Vulin a fost nevoită să poarte o mască de protecţie. Ea şi-a dat jos masca pentru prima dată în timpul unei emisiuni televizate.

A fost coplesitor, sper ca acum imi voi putea continua viata. Nu am crezut niciodata ca voi privi in oglinda si voi arata ca inainte„, a explicat ea.

Citeşte şi Tânără arsă pe faţă cu ceară la un salon de înfrumuseţare din Iaşi

Chiar şi aşa, recuperarea nu a fost uşoară, deoarece au apărut o serie de complicaţii. Mai mult, între timp, ea a aflat că suferă şi de cancer cervical, pe care, din fericire, a reuşit să îl învingă.