Povestea GRAVIDEI în ŞASE LUNI care mănâncă doar BANANE: Eşti iresponsabilă şi faci rău copilului FOTO

O femeie din Australia, gravidă în luna a şasea, şochează prin dieta sa. Astfel, cu toate că urmează să nască, tânăra are un meniu alimentar bazat doar pe banane şi alte câteva fructe. Acest lucru se vede şi în formele tinerei, care pare să aibă burtă.

13 nov. 2013, 12:18

Loni Jane Anthony are 25 de ani şi este gravidă în luna a şasea, promovează un regim alimentar periculos celor 100.000 de persoane care o urmăresc pe Instragram, potrivit Daily Mail

Citeşte şi E gravidă în nouă luni, dar ar putea câştiga un concurs de MISS, la cât de sexy este GALERIE FOTO

Astfel, ea recunoaşte că în fiecare zi consumă mai multe kilograme de banane, ajungând la 15-20 de fructe de zi, atât crude, cât şi în băuturi. Mai mult, ea nu consumă deloc carne. La adresa tinereii au apărut tot felul de plângeri, mulţi internauţi fiind îngrijoraţi atât de sănătatea mamei, cât şi a pruncului ce urmează să se nască peste trei luni. Cu toate acestea, ea insistă că nu s-a simţit niciodată mai bine şi nu a suferit niciodată de anorexie sau bulimie.

Mai mult, inedit este faptul că Jane spune că se simte mai bine de când a ales această dietă şi nu vrea să renunţe la ea pentru nimic în lume.

Nu am făcut-o pentru a slăbi, dar îmi era foarte rău înainte. Mă omoram încet prin alcool şi mâncare fast-food. Aş fi ajuns să mor de cancer sau să îmbătrânesc prematur. Să renunţa la mâncare a fost uşor pentru mine. Micul dejun consistă dintr-un singur fruct, jumătate de pepene, portocale, struguri, mere. La prânz consum şase-şapte banane pe care le transform într-o băutură. Mai târziu, la cină, mănânc o salată, uneori cartofi copţi şi îngheţată de banane„, a povestit femeia.

Citeşte şi Slăbeşte cu un fruct delicios: Dieta cu banane

Cu toate că bananele sunt o sursă bună de potasiu şi fibre, medicii nu recomandă mai mult de două banane pe zi. Inedit este faptul că mai multe banane pe zi pot cauza dureri de cap, ameţeală, somnolenţă şi chiar dureri de dinţi.