Slăbeşte cu un fruct delicios: Dieta cu banane

Dieta cu banane este poate una dintre cele mai ciudate diete existente. Această dietă a fost inventată de Hitoshi Watanabe şi soţia sa, Sumiko.

RomaniaTV.net
17 mai 2013, 07:36
Slăbeşte cu un fruct delicios: Dieta cu banane

Cei doi au experienta in domeniul medical, avand in vedere ca Hitoshi a studiat medicina preventiva iar Sumiko lucreaza in domeniul farmaceutic.

Totodata, este una dintre cele mai apreciate diete care se pare ca da unele dintre cele mai bune rezultate.

Dieta se bazeaza in principiu pe un mic dejun drastic, format din o banana si un pahar cu apa la temperatura camerei. Avantajul acestei diete este ca se pierd kilograme indiferent ce se consuma pe parcursul zilei, din motivul ca bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6, C si potasiu.

Totodata, bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul, provoaca satietate si blocheaza absorbtia de carbohidrati.

In aceasta dieta, bananele trebuie consumate crude. Masa de seara nu trebuie luata inainte de ora 20, sunt interzise produsele lactate si alcoolul si singura bautura recomandata intre mese este apa. Totodata, cafeaua trebuie evitata dimineata pentru a mentine un nivel stabil de glucoza in sange. Iar dupa masa de seara nu trebuie consumat desert.

Planul de dieta este relativ simplu, avand in vedere ca este cat se poate de permisiv, dupa cum urmeaza:

Mic dejun: Maxim doua banane si un pahar mare cu apa la temperatura camerei

CONTINUAREA PE LYLA.RO.

Descoperă şi ce probleme medicale pot fi rezolvate cu ajutorul bananelor.