Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024. Andra a izbucnit în lacrimi

România este plină de tineri frumoși, buni și talentați care au ce să spună lumii. Din această categorie face parte și Ana Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024, după ce a impresionat-o până la lacrimi pe Andra și a reușit să ridice în picioare o sală întreagă cu glasul său cristalin.

17 feb. 2024, 16:40
Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024. Andra a izbucnit în lacrimi
Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024

Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024. La cei 20 de ani ai săi, Ana Nuță a trecut prin multe, însă încercările grele ale vieții nu au determinat-o să se abată de la calea cea dreaptă.

Citește și Mihai Petre, dezvăluiri incendiare din culisele jurizărilor la „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine”. Cum sunt desemnaţi, de fapt, marii câştigători

Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024

Încă de mică a rămas fără tată, iar pentru al simți cât mai aproape de ea, Ana mergea frecvent la biserică, unde s-a îndrăgostit de muzica psaltică.

Cu timpul, a învățat toate cântările și, la un moment dat, s-a alăturat corului de la biserică.

De când a descoperit frumusețea muzicii Ana și-a dorit să devină cântăreață. Însă, mama nu a încurajat-o să meargă pe acest drum și a îndrumat-o să îi îmbrățișeze meseria sa, aceea de învățătoare.

Ascultătoare din fire, Ana a urmat cursurile unui liceu pedagogic timp de doi ani, dar dragostea pentru muzică a fost mult prea mare așa că a insistat și în cele din urmă și-a convins mama să o lase să își urmeze pasiunea.

Atunci când era pe punctul de a urca pe marile scene din România a izbucnit pandemia, însă cu perseverență și determinare vineri a reușit să impresioneze o țară întreagă cu vocea sa deosebită.

Încă de la primele versuri, tânăra a impresionat-o până la lacrimi pe Andra care a apăsat imediat butonul de Golden Buzz.

„Ce mi-ai făcut tu mie, Ană! M-ai făcut foarte fericită pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu.

Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai mare, mare grijă de el. Atunci când muzica pentru mine e dincolo de orice cuvânt, următorul meu pas e să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton”, a declarat Andra.

Citește și Andra, în lacrimi la „Românii au talent”. Artista a oferit primul său Golden Buzz din sezonul 14. Ana Nuță a impresionat cu vocea ei divină