Povestea impresionantă a unei femei din Constanţa. Vezi cum a reuşit să slăbească 140 de kilograme VIDEO

Poveste impresionantă de viaţă a unei femei din judeţul Constanţa. Avea 250 de kilograme, dar în doi ani a slăbit 140. Femeia s-a mobilizat în momentul în care a ajuns la spital din cauza obezităţii. A fost momentul în care a decis să lupte pentru viaţa ei.

13 mart. 2016, 08:30
Povestea impresionantă a unei femei din Constanţa. Vezi cum a reuşit să slăbească 140 de kilograme VIDEO

Lenuţa Ionescu din Topraisar, judeţul Constanţa, avea în urmă cu doi ani 250 de kilograme. Femeia a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza obezităţii.

Avea probleme grave de respiraţie şi nu se mai putea mişca. Medicii au dus-o la spital cu o maşină specială a ISU, pentru că nu a încăput într-o ambulanţă normală.

A fost un moment de cotitură pentru femeiea care a decis să slăbească şi a reuşit. Cu ajutorul unei intervenţii chirurgicale care a durat mai bine de patru ore şi cu un regim strict, Lenuţa a slăbit 140 de kilograme.

„Rezultatul a fost o relaxare a tegumentelor şi a ţesutului subcutanat, un adevărat şorţ care o împiedica să meargă. Previzionăm o viitoare intervenţie de mici corectări”, a spus Octavian Unc, medic specialist.

Femeia este hotărâtă să ajungă la 100 de kilograme. Ambiţia de care dă dovadă a transformat-o într-un model pentru familia ei.

„Acum ţin regim, ceapă, urzici, legume fierte, fructe.E greu, normal că e greu. Dar pentru sănătate ce nu faci. În fiecare lună mă duc la consult”, povesteşte Lenuţa Ionescu.

Medicii sunt optimişti şi spun că Lenuţa este atât de hotărâtă încât sigur va ajunge sub 100 de kilograme.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. Şi-a îngropat soţia moartă într-un accident rutier, iar la 2 ani a primit un telefon de la ea