Povestea impresionantă a unei interprete de muzică populară. Dimineața este pe șantier și seara urcă pe scenă

Steluța Ciobanu are 21 de ani și muncește din greu pe șantier, iar seara se îmbracă în costum popular și merge la spectacole.

15 nov. 2022, 21:46

Mulți cântăreți fac sacrificii pentru a avea succes. Este cazul și tinerei Steluța Ciobanu care la vârsta de 21 de ani are două joburi pentru a-și putea susține cariera. Interpreta de muzică populară a povestit cum lucrează pe șantier, cu casca pe cap, pentru a-și putea permite să se aranjeze pentru evenimentele la care este invitată să cânte, pentru fanatik.ro.

Cântăreața care a muncește din greu pentru visul ei a ajuns să colaboreze cu soția lui Damian Drăghici și nu îi este rușine să muncească pentru a-și îndeplini dorința. Chiar dacă are sprijin financiar din partea părinților, își dorește să fie pe picioarele ei. Din acest motiv, dimineața lucrează în construcții, cu casca pe cap, iar seara se îmbracă în rochie pentru a cânta la evenimente.

De mic copil Steluța a visat să fie artistă, și chiar dacă nu provine dintr-o familie săracă, a dorit întotdeauna să fie independentă din punct de vedere financiar.

Citește și: Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

„Visul meu, de când mă știu, este să fiu artistă. Pentru ca acest vis să devină realitate, cu toate că sunt studentă, lucrez la un dezvoltator imobiliar de renume. Mulți mi-au zis că sunt prea mică și că nu am experiență, însă am demonstrat contrariul. Dimineața sunt oe șantier cu clienții, cu casca pe cap și seara merg la evenimente. Nu am timp să mă plicitisesc”, a declarat tânăra interpretă de muzică populară.

Steluța este din județul Tulcea și nu a fost atrasă dintotdeauna de muzica populară, pe care astăzi o cântă cu mândrie. A urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de șapte ani, când a participat la concursul „Vreau să fiu mare artist”, unde a câștigat locul doi. Ulterior s-a înscris în Ansamblul Folcloric pentru Copii „Dorulețul” care i-a deschis calea către apariții cât mai dese pe scenă.

„Ajunsesem să stau cu bagajul la ușă, pentru că eram mai mereu pe drumuri. Atunci am realizat că tot ceea ce făceam, făceam cu sufletul. Îmi doresc să fac muzică bună, de calitate. Îmi doresc să mă fac remarcată. Vreau ca numele meu să demonstreze că pot fi cu adevărat Steluța Dobrogei”, a mai spus tânăra cântăreață.

Citește și: Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară se plânge că nu-i mai ajunge pensia

Iubitul Steluței este marinar

Familia a susținut-o întodeauna să își urmeze acest vis, dar și iubitul ei se bucură pentru realizările pe care Steluța le are pe plan artistic.

„Deși de-a lungul timpului fiecare dintre noi am avut alte relații, la începutul relației, ne-am recunoscut reciproc că întotdeauna am avut o slăbiciune unul față de celălalt, pentru că, ce-i drept, am avut mai multe tentative de a forma un cuplu, dar au fost eșuate.

Am toată susținerea din partea lui când vine vorba de muzică. Mereu mă încurajează. Îmi spune că voi reuși, pentru că am talent. Fiind navigator, este plecat de acasă perioade destul de lungi, de 3-4 luni. Chiar dacă ne despart mări și oceane, îl simt în permanență aprope de mine”, a mai povestit Steluța Ciobanu.