Povestea INCREDIBILĂ a americanului Garry Matthews care SE CREDE CÂINE GALERIE FOTO VIDEO

Un american în vârstă de 47 de ani, specialist IT ajuns şomer, poate fi văzut plimbându-se pe străzile din Pittsburgh deghizat în câine, lătrând, mergând în patru labe şi mâncând hrană specială pentru câini dintr-un bol. Răspunde la numele Boomer.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 09:14

Garry Matthew este exemplul cel mai elocvent de câine care trăieşte în corpul unui om. De mic copil, el a crezut că este câine, iar acum, când  împlinit vârsta de 47 de ani, trăieşte cu adevărat ca un câine.

Bărbatul, un specialist în IT care a rămas şomer şi s-a pensionat ulterior, era convins încă din copilărie că el este, de fapt, câine. „Cam aşa arăt în fiecare zi. Am urechi de câine, ca acestea, şi tot timpul port această zgardă colorată. Aşa îmi place să mă prezint, ca fiind un câine şi am de asemenea un costum de câine”, a explicat bărbatul care se crede câine şi răspunde la numele de Boomer, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Cel mai înalt câine din lume, giganticul George, a murit FOTO

Bărbatul şi-a construit o cuşcă în care doarme şi pe care şi-a scris şi numele lui de câine, Boomer, inspirat dintr-un personaj de desene animate din anii 80. În plus, Garry mănâncă exact ca un câine, dintr-un bol special, hrană pentru câini, latră la maşini şi la alţi câini care trec prin apropierea lui şi poartă mereu costum de câine.

Inspirat de un serial pentru copii

Matthews a „devenit” câine după ce a urmărit un serial de televiziune pentru copii intitulat Boomer, al cărui personaj principal era un câine fără stăpân, care a mers în toată lumea, căutând să îi ajute pe oameni.

Citeşte şi Căţeii adoră toamna: Ce face un câine nebunatic când vede un morman de frunze VIDEO

El spune că „transformarea” a avut loc în 1979, într-o zi toridă, după ce a intrat transpirat în casă şi s-a aşezat pe jos ca să se răcoreacă. „Am visat atunci cu ochii deschişi cum mă transform într-un câine. Simţeam că sunt prins de podea, pentru că trăiam cu adevărat prefacerea mea într-un câine”, a mai povestit bărbatul.

Cine adoptă acest stil de viaţă încearcă de fapt să se exprime pe sine însuşi într-un alt mod decât cel pe care l-ar putea exprima în forma umană„, a explicat Garry.  Bărbatul spune că e fericit în „pielea” lui de câine şi adaugă că nu a avut niciodată probleme medicale sau cu legea. Cazul lui a apărut şi într-un documentar pe National Geographic.