Povestea incredibilă! A moştenit o avere de la un bunic de care nu ştia că există. Cum şi-a schimbat un muncitor la McDonalds viaţa

Un tânăr de 30 de ani a avut parte de o adevărată surpriză după ce a primit o scrisoare prin care era anunţat că se află în posesia unei adevărate averi. Viaţa sa a fost schimbată total.

RomaniaTV.net
07 mai 2019, 15:10
Povestea incredibilă! A moştenit o avere de la un bunic de care nu ştia că există. Cum şi-a schimbat un muncitor la McDonalds viaţa

Nick Christou, un angajat la McDonalds în vârstă de 30 de ani, din Marea Britanie, nu știa că are un bunic, așa că atunci când cineva l-a contactat să-i spună că există o șansă de mică moștenire, el a crezut că este o înșelătorie. Din fericire pentru el, nu a fost.

Timp de mai mult de 30 de ani, Jim Ross a fost un străinpentru familia sa. Bărbatul a pierdut contactul cu soția la scurt timp după ce cei doi au avut o fiică, prin anii 1980.

În acel moment, fiica sa s-a mutat şi a început o familie, fără a mai vorbi despre tatăl ei. Astfel, a fost o surpriză pentru nepotul său, Nick Christou, să afle că ar putea primi o moștenire după ce bunicul său uitat, Jim, a murit.

„Mama mea nu a discutat niciodata despre bunicul meu, asa ca ne-am dus intreaga noastra viata pana in prezent considerand ca nu avem unul. Acum 8 luni, bunica mea a menționat că o scrisoare a venit de la sora ei de la o companie care căutau rude ale lui Jim. M-am gândit” mă îndoiesc că este adevărat „, primind o scrisoare spunând că aș putea fi eligibil pentru averea estimată de bunicul meu în valoare de aproximativ 4.000 sau 5.000 de lire sterline, un om pe care nu l-am cunoscut niciodată, când nu există atât de multe înșelătorii acolo’, a povestit tânărul.

Atunci a descoperit că ar putea fi mult mai mult în joc decât câteva mii de lire.

În timp ce încerca să-i descopere rudele lui Jim, lucrătorul casei de la Finders International auzise zvonuri că ar putea fi mai mult de moștenit decât au crezut pentru prima dată. Într-un cont au găsit câteva monede. În alte 4.500 de lire sterline – ceea ce credeau inițial că aveau valoare. Dar a mai fost și un alt cont.

„În sfârșit, au găsit un alt cont cu o sumă de 170.000 de lire sterline”, a spus Nick.

Se pare că Jim a fost membru al unui sindicat de loterie în trecut – unul câștigător. Viaţa tânărului s-a schimbat complet. Acesta a plecat într-o lună de miere târzie alături de soţie după ce prima oară a fost prea sărac pentru a-şi permite una.