Povestea INCREDIBILĂ a unei bătrâne violate timp de 7 ore

O bătrână în vârstă de 75 de ani, din localitatea ieşeană Bosia, a fost violată cu bestialitate de un bărbat  de 30 de ani. Maria Luca a ajuns miercuri la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon pentru a primi îngrijiri medicale. În urma violului, ea a fost diagnosticată cu o contuzie cardiacă, scrie bzi.ro.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 10:06
Povestea INCREDIBILĂ a unei bătrâne violate timp de 7 ore

Medicii au spus că nu au mai întâlnit asemenea cazi. 

„Pacienta în vârstă de 75 de ani, fără antecedente cunoscute, a fost diagnosticată cu contuzie cardiacă provenită dintr-o contuzie miocardică, cu o contuzie toraco-abdominală. Trebuie să recunosc că nu m-am mai confruntat cu asemenea cazuri până acum”, a declarat conf. dr. Ioan Bostaca, şeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, din Iaşi.

Femeia a spus că tânărul a pus-o să-i îndeplinească toate fanteziile sexuale.

M-a violat un huligan şi vai de capul meu ce mi-a mai făcut. A venit gol puşcă la mine la miezul nopţii, în jur de ora 00.00, şi până dimineaţa, la 7.00, m-a întors în toate poziţiile. Vai de capul meu şi de zilele mele! M-a pus şi cu picioarele în sus, şi pe marginea patului, şi ghemuit cum stă puiul în ou. Până dimineaţa m-a zdruncinat încontinuu. Dacă încercam să ţip, îmi punea mâna la gură. M-a pus să-i fac şi prostia aceea cu gura”, a declarat bătrâna violată.

Nu e pentru prima dată când bătrâna este violată de tânăr, însă de data aceasta s-a hotărât să îl denunţe la poliţie.

Când agresorul se pregătea să plece, bătrâna a strigat după ajutor, iar un vecin a alertat autorităţile. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au încătuşat pe violator şi l-au dus la secţie.

M-a mai violat o dată şi atunci m-a rugat să-l iert. Şi l-am iertat că îmi mai aduce apă, îmi mai crapă lemne şi mă mai ajută la treburile gospodăreşti. Dar de data asta nu-l mai iert”, a adăugat femeia.