Povestea incredibilă a unei femei care a supravieţuit, deşi a fost în moarte clinică de 3 ori VIDEO

O femeie din Bucureşti trăieşte, deşi a fost în moarte clinică de trei ori. Din cauza medicilor care i-au greşit operaţia ea a rămas însă paralizată. Acum se luptă pentru o viaţă normală, iar visul ei este să păşească din nou. Din păcate operaţia care i-ar putea transforma dorinţa în realitate costă prea mult pentru cât îşi permite.

RomaniaTV.net
25 oct. 2012, 16:46
Povestea incredibilă a unei femei care a supravieţuit, deşi a fost în moarte clinică de 3 ori VIDEO

Destinul Georgetei Constantin întrece orice scenariu de film. Viaţa ei a fost o dramă din prima zi. „Medicii m-au declarat avort. Aveam 900 grame, până dimineaţa am rămas 800”, a declarat Georgeta Constantin.

La 21 ani a ajuns la spital pentru o banală deplasare de şold. Din cauza operaţiei greşite a văzut moartea cu ochii de trei ori.

„De la a doua înţepătură, când s-a făcut anestezia, a survenit prima moarte clinică. A doua zi când mi-au dat gentamicină, fără să îmi facă test m-am zbătut, am smuls tot de pe mine şi nu m-am mai mişcat şi apoi de la şase seara până dimineaţa, noroc că nu m-au dus la morgă. A treia oară, din cauza faptului că a fost anestezie dublă, s-a făcut un şoc toxic. Din păcate, atunci aveam 21 ani. Când credeam că toate visurile mele se puteau realiza, în numai o singură zi şi în numai 5 ore, totul s-a terminat”, a adăugat femeia.

A scăpat cu viaţă, dar este într-un scaun cu rotile. Lucrurile banale au devenit cel mai greu de făcut. Femeia ar putea să meargă din nou, dacă va fi operată. Intervenţia poate fi făcută la clinica austriacă AKH şi costă 5.000 de euro. Însă, pentru recuperare, ar mai avea nevoie de câteva zeci de mii de euro, bani pe care nu îi are.

„Mi s-a dat o şansă, dar trebuie să reactualizăm dosarul medical printr-o comisie care s-ar putea face la Brăila, dar stăm pe loc pentru 10 milioane”, a precizat Georgeta Constantin.

Ministerul Sănătăţii i-a oferit un ajutor de 3.000 de lei. Femeia va putea merge în faţa comisie de medici, care în urma evaluării ar putea să o includă pe lista cazurilor speciale şi să beneficieze de o operaţie în străinătate.