Povestea INCREDIBILĂ din spatele unei postări pe FACEBOOK

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon și vedetă TV, a apărut pe prima pagină a revistei Vanity Fair și a devenit subiect de știre în întreaga lume după ce s-a prezentat drept Caitlyn Jenner, în urma unei operații de schimbare de sex.

11 iun. 2015, 09:59

Subiectul a fost discutat din plin în SUA, dar o singură postare pe Facebook a devenit cu adevărat virală. Este vorba despre opinia lui Terry Coffey, care a fost distribuită de peste 750.000 de ori.

CITEŞTE ŞI Tatăl lui Kim Kardashian, prima apariţie ca femeie. Vezi cum arată acum VIDEO

Terry Coffey era contrariat de faptul că foarte mulți vedeau în decizia lui Bruce Jenner de a-și schimba sexul un act de mare curaj și eroism.

„Mă gândeam că ar trebui să ne reamintim cu toții cum arată în America adevăratul curaj, eroism și vitejia”, a scris alături de o fotografie cu doi soldați pe un câmp de luptă, în timp ce unul dintre ei e cărat în spate și trage cu pistolul.

Fotografia ascunde o poveste incredibilă: este făcută de Mark Hogancamp, un bărbat care a construit la o scară 1/6 o scenă din Al Doilea Război Mondial într-un oraș din Belgia. La această lucrare a început să lucreze la câțiva ani după ce a trecut printr-un moment foarte dificil al vieții. În 2000 a fost bătut la ieșirea dintr-un bar. A stat nouă zile în comă și a fost aproape de moarte.

Coffey a prezentat istoria fotografiei și a celui care a realizat-o spunând că nu crede că a fost un accident prin faptul că a ales respectiva imagine pentru postarea sa: „Ce s-a întâmplat cu omul acesta a fost greșit și de neiertat. Ura nu ajută. Dragostea nu rănește pe nimeni. Dumnezeu ne vindecă pe toți”.

După clipele dramatice prin care a trecut, Mark Hogancamp a început să se izoleze în propria lume, în orașul său belgian.

Sursa: Great News.