Povestea înduioşătoare a câinelui care a rămas fără un ochi, după ce a SALVAT o fetiţă de la MOARTE

Un câine curajos a salvat o fetiţă de la o moarte sigură, după ce a atacat un şarpe cu clopoţei care voia să o atace. Cu toate acestea, corcitura de pudel cu chihuahua a fost la rândul ei la un pas de moarte, după ce a fost muşcat de reptilă chiar de ochiul stâng, pe care la şi pierdut ulterior.

17 aug. 2013, 07:19

Câinele îşi merită numele de Psycho, după ce a muşcat un şarpe cu clopoţei care voia să îi atace stăpâna, o fetiţă minoră. Cu toate că este foarte mic, patrupedul este extrem de curajos, întreaga familiei fiindu-i datoare pentru faptele sale vitejeşti, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Veterinarii au fost UIMIŢI. Descoperirea inedită din STOMACUL unui CÂINE, după o radiografie FOTO

Nu am idee cum a supravieţuit muşcăturii, este eroul meu„, a povestit tânăra.

Cu toate acestea, animalul de companie a fost la un pas de moarte, după ce şarpele veninos l-a muşcat de faţă, distrugându-i unul dintre ochi. El a fost dus de urgenţă la spital, iar doctorii urmează să îi scoată ochiul stâng. Incidentul a avut loc într-o zonă rurală din Texas, atunci când două fetiţe se jucau în curtea casei. La un moment dat, un şarpe de un metru lungime s-a încolăcit pe piciorul minorei, fiind la un pas să o muşte. Cu toate acestea, în faţa copilei a intrat câinele, care a încasat muşcătura destinată stăpânei lui.

Ulterior, şarpele a fost omorât de doi bărbaţi, în timp ce Psycho a rămas la pământ, el fiind transportat de urgenţă la cel mai apropiat spital veterinar. Chiar dacă familia nu se aştepta ca animalul să supravieţuiască drumului de 45 de minute până în oraş, el a fost salvat de medici. Inedit este faptul că târătoarea l-a muşcat de pleoapă şi nu de ochi, motiv pentru care a supravieţuit.

Citeşte şi Scenă desprinsă dintr-un film cu zombi: Un ŞARPE DECAPITAT şi-a atacat propria coadă