Româncă arestată în Italia după ce și-a bătut iubitul: L-a lovit cu tigaia în cap și l-a mușcat de genunchi

O româncă în vârstă de 38 de ani, care trăiește în localitatea italiană Sissa Trecasali, provincia Parma din Emilia-Romagna, a fost arestată luni după ce a încălcat un ordin de restricție emis de autorități după ce și-a bătut iubitul de mai multe ori.

25 ian. 2023, 12:37
Româncă arestată în Italia după ce și-a bătut iubitul: L-a lovit cu tigaia în cap și l-a mușcat de genunchi

O româncă din Italia a ajuns după gratii după ce și-a bătut concubinul. Femeia l-a lovit de mai multe ori cu tigaia în cap și l-a mușcat, scrie Rotalianul. Agresiunile au începul în februarie 2022, iar presa italiană scrie că bărbatul agresat de româncă a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale în total, în urma agresiunilor suferite din partea româncei.

În ultimul an, concubinul româncei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a ajuns de mai multe ori la spital cu răni pe tot corpul, provocate de femeia de 38 de ani prin lovituri cu tigaia în cap, prin mușcături sau lovituri la un genunchi.

Citește și: Două prostituate românce înjunghiate în Italia în aceeași noapte, la jumătate de oră distanță. „Și-a ieșit din minți”

La sfârșitul anului trecut, instanța a obligat-o pe româncă să plece din casa iubitului ei. De asemenea, femeia de 38 de ani a primit de la judecătorul pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Parma un ordin de restricție prin care i se interzicea să se mai apropie de el la mai puțin de 500 de metri.

Doar că femeia a revenit în casa fostului iubit. Mai mult, femeia a smuls firele interfonului de la locuința bărbatului de 45 de ani și l-a constrâns, când răspundea la telefon, să spună că nu poate deschide și că este singur în casă. Zilele trecute, polițiștii au aflat că femeia a încalcat ordinul de protecție și au arestat-o.