TĂRÂMUL MISTERIOS. Acces INTERZIS pe o insulă din Oceanul Indian. Cei care au ajuns acolo NU S-AU MAI ÎNTORS

Insula Santinelei de Nord, parte din Insulele Andaman şi Nicobar, situate în Golful Bengal dintre Myanmar şi Indonezia, pare a fi unul dintre cele mai neprimitoare locuri de pe planetă. Autorităţile au interzis oamenilor accesul în zonă. Cei care au îndrăznit să ajungă acolo nu s-au mai întors niciodată: ei au avut un sfârşit cumplit!

19 ian. 2014, 10:23

Insula este casa unui trib incredibil de ostil şi neprimitor, potrivit Oditty Central. Aceşti oameni par să fie descendenţii direcţi ai primilor oameni care au plecat din Africa. Astfel, de peste 60.000 de ani locuiesc pe această mică insulă, departe de civilizaţie. Inedit este faptul că nici măcar numărul locuitorilor nu este cunoscut, putând să se fie doar 40 de oameni sau 500. Nu contează dacă este prieten sau duşman, atunci când cineva pune piciorul pe insulă este întâmpinat cu suliţe şi săgeţi.

Citeşte şi Cutremurător: Povestea fetiţei de OPT ANI care divorţează după PATRU ani de CĂSNICIE FOTO

Ultima încercare de a intra în contact cu ei a fost în luna decembrie a anului 2004, atunci când un tsunami uriaş a lovit insula. O echipă de salvatori a survolat cu ajutorul unui elicopter insula, însă un războinic a tras cu arcul în aeronavă.

Cercetătorii au încercat să afle mai multe despre viaţa tribului, dar atât limba, cât şi obiceiurile lor sunt necunoscute. Mai mult, locuinţele sunt ascunse în jungla deasă şi nimeni nu ştie cum trăiesc. Un singur lucru este clar, principalele lor îndeletniciri sunt culescul şi vânătoarea, având un regim alimentar bazat pe fructe, peşte, tuberculi, porci sălbatici, şopârle şi miere.

Chiar dacă India deţine această insulă, ultima încercare de a intra în contact cu băştinaşii a avut loc în anul 1964. Ulterior, guvernul a interzis accesul în zonă, existând un perimetru de 5 kilometri în jurul insulei peste care atât turiştii, cât şi pescarii nu au voie să îl depăşească.

Citeşte şi Povestea ultimului BEBELUŞ născut în FAMILIA VÂRCOLACILOR din India. Cum arată la o lună după naştere FOTO

Cu toate acestea, există mai multe poveşti horor despre modul în care acest trib îşi tratează oaspeţii. Majoritatea celor care au ajuns aici nu s-au mai întors, în timp ce restul au fost îngroziţi şi au rămas marcaţi pe viaţă. În anul 1896 un deţinut evadat dintr-o închisoare britanică a ajuns pe această insulă, fiind ulterior descoperit pe ţărm cu corpul plin de săgeţi şi cu gâtul tăiat. În 1974 un grup de persoane au ajuns pe insulă pentru a face un documentar, însă regizorul s-a ales cu o suliţă de doi metri înfiptă în coapsă.

Surprinzător, în data de 4 ianuarie 1991, 28 de oameni, bărbaţi, femei şi copii s-au apropiat de un grup de cercetători indieni care îi studiau, fără să fie agresivi.

Au venit în mod voluntar la noi să ne întâmpine. A fost incredibil. Cred că s-au decis că este timpul să ne întâlnească„, a declarat unul dintre cercetători.

Din nefericire, un lucru diferit s-a întâmplat în anul 2006 atunci când doi pescari au pescuit ilegal în zonă şi au fost ucişi.

Citeşte şi Povestea tinerei de 21 de ani, CĂSĂTORITĂ cu CINCI fraţi: Mă culc cu ei pe rând FOTO

Acest trib pare să fie unul dintre puţinele care nu au intrat în contact cu civilizaţia şi mulţi consideră că este mai bine aşa. Există posibilitatea ca ei să nu fie imuni la diferite boli, iar adaptarea la modern ar putea fi extrem de dificilă. Chiar şi aşa, este incredibil cum aceşti oameni, indiferent de condiţii, nu vor să fie ajutaţi de cei din exterior.