Povestea mormântului din mijlocul şoselei, locul în care fantomele se simt ca acasă: A fost ultima ei dorinţă

Un mormânt inedit din America este unul dintre cele mai bântuite locuri de pe planetă. Astfel, povestea lui este veche de aproape 200 de ani şi locul de veci, apărut înaintea şoselei, este un simbol al perseverenţei şi al determinării.

04 apr. 2015, 08:18

În oraşul Johnson, din Indiana, America, există una dintre mai ciudate atracții din ţară, un mormânt situat în mijlocul drumului. Acesta datează dinainte ca satul Amity avut să aibă un drum asfaltat. În 1831, o femeie în vârstă de 37 de ani pe nume Nancy Kerlin a murit în zonă, lăsând în urmă pe sotul ei şi 11 copii. Dorind să îi îndeplinească ultima dorniţă, partenerul de viaţă, William Barnett, a îngropat-o la locul ei preferat de pe un mic deal, cu vedere spre Sugar Creek, potrivit Oditty.

Citeşte şi O LAMPĂ veche de 1.400 de ani, descoperită de arheologi datorită unui arici

Ulterior, în zona respectivă a apărut un drum, însă în timp ce muncitorii doresc să aplatizeze astfel de obstacole, în acest caz, ei au fost nevoiţi să asfalteze în jurul mormântului.

Astfel, mormântul lui Nancy a fost primul din zonă, însă în curând, alți localnici au urmat exemplul și un întreg cimitir a fost construit în jurul mormântul ei. Zeci de ani mai târziu, când o tabără de antrenament Gărzii Naționale început să se miște morminte pentru a face loc unui drum mai mare, nepoții lui Nancy nu au fost mulțumiți de această iniţiativă. După mai multe argumente aprinse, dezvoltatorii au fost obligaţi în cele din urmă să lase mormântul femeii intact.

Cu toate acestea, cu puţin timp înainte de începerea lucrărilor, s-a descoperit că locul de veci se afla, conform planurilor, chiar în mijlocul unui drum pe care au început deja să construiască. Din acest motiv, consiliul local a decis să continue cu planurile sale și a încercat să demoleze mormântul. În acel moment, unul dintre nepoţii decedatei şi-a înstalat un cort în apropierea lui, înarmat cu o pușcă şi a refuzat pur și simplu să lase pe cineva să pună piciorul pe movila de pământ timp de mai multe săptămâni, amenințând că va face o gaură în orice lucrător destul de prost pentru a se apropia.

Citeşte şi A DEZGROPAT sicriul propriului tată după ZECE ANI, sperând să se ÎMBOGĂŢEASCĂ, dar a găsit asta FOTO

Într-un final, autorităţile au fost obligate să cedeze şi au împărțit benzile de şosea în două, cu piatra funerară în mijloc. Mai mult, în 1912, a fost plasată şi o placă de beton deasupra mormântului pentru a-l proteja de eventualii şoferi neatenţi. De asemenea, în 1982, stră-strănepotul lui Kenneth Blackwell a plasat un indicator istoric, probabil pentru a lămurii oamenii despre locația ciudat a mormântului.

În prezent, locul acesta este considerat unul dintre cele mai bântuite locuri din America, fiind de asemenea şi un simbol al perseverenței și determinării.