„Povestea naşterii naturale”. O dezbatere Superbebe. Viitoarele mămici vor primi sfaturi utile pentru a avea o naştere uşoară

Dragi viitoare mamici, Superbebe.ro va invita la seminarul "Povestea nasterii naturale", care va avea loc pe 28 septembrie, incepand cu orele 16, la Sala Polivalenta, in cadrul targului Baby Expo.

11 sept. 2018, 07:36
„Povestea naşterii naturale”. O dezbatere Superbebe. Viitoarele mămici vor primi sfaturi utile pentru a avea o naştere uşoară

Daca va ingrijoreaza momentul nasterii, daca va e teama de travaliu sau de necunoscut, daca nu aveti inca toate raspunsurile legate de procesul nasterii naturale, nu ratati evenimentul Superbebe.ro, fiindca acolo veti primi sfaturi utile pentru a avea o nastere usoara si trucuri pentru a trece cu brio peste travaliu.

Veti primi toate informatiile pe care vreti sa le stiti despre intreg procesul nasterii naturale, despre felul in care trebuie gestionata prima intalnire cu bebelusul, de la profesionisti in domeniu.

Veti afla cum se poate ajunge cu bine la final respectand natura si veti putea pune toate intrebarile pe care le aveti specialistilor la fata locului: medic, moasa, doula, psiholog.

IATA CE CRED SPEAKERII DESPRE CEL MAI IMPORTANT MOMENT DIN VIATA
UNEI MAME

„Nasterea pe cale naturala este o experienta extrem de frumoasa, dar si grea in acelasi timp, care trebuie abordata de viitoarea mama cu multa seriozitate si rabdare”- DR. IOAN BOLEAC, MEDIC PRIMAR OBSTETRICA GINECOLOGIE CU SUPRASPECIALIZARE FIV.

„Exista un moment esential in viata oricarei fiinte umane: momentul in care paseste din mediul cald si sigur catre lumea exterioara. Forta pe care o investeste in fiecare centimetru pe care-l parcurge echivaleaza cu 1000 de mesaje de genul „esti capabil”, „faci fata”, „poti”. Nasterea naturala este o sansa imensa pentru un copil sa paseasca in viata stiind ca este valoros, ca este pregatit pentru bucuriile si provocarile vietii”- RAMONA ANDREI, PSIHOTERAPEUT ADLERIAN, AUTOAREA CARTII „RESCRIE POVESTEA NASTERII”.

„Fiecare femeie merita sa fie sustinuta, mangaiata, iubita si apreciata in momentele cele mai intense, grele, revelatoare si incredibile din viata ei – nasterea copilasului ei.” –ADELINA MITROFAN BADEA, DOULA.

,,Experienta nasterii este importanta pentru mama, pentru bebelus si pentru noua familie. Felul in care tratam femeile in timpul nasterii spune ceva despre noi ca societate”- IRINA POPESCU, MOASA LICENTIATA, PRESEDINTELE ASOCIATIEI PENTRU NASTERE NATURALA SI ALAPTARE.

„In luna octombrie voi fi mama pentru a treia oara si voi naste natural, asa cum am facut si in primele doua sarcini. Am doi copii sanatosi, care s-au nascut fara probleme si imi doresc sa pot vorbi cu comunitatea viitoarelor mame pentru a le spune ca nasterea naturala nu este un pericol pentru ele, ci adeseori este un risc pentru sanatatea pe
termen lung a celor mici. Nu ne vom adresa exceptiilor, femeilor care chiar nu au alta solutie, celor care au probleme de sanatate si sunt obligate sa faca cezariana, ci mamelor care ar trebui sa puna mai mult in balanta frica de a naste natural cu sanatatea copiilor. Adeseori spunem ca am face orice pentru copilul nostru. De ce nu incepem sa facem
acest lucru inainte de a se naste?”- ELA CRACIUN PREZENTATOARE TV, BLOGGER SI MAMA A DOI COPII.

Citeşte continuarea pe superbebe.ro.