Povestea neştiută a Corinei Chiriac. S-a iubit NEBUNEŞTE cu un artist celebru

Corina Chiriac s-a iubit cu un mare artist de talie internațională. A fost la un pas să se mărite cu acesta, dar nu a făcut-o.

14 ian. 2014, 12:42

Despre iubirile Corinei Chiriac de pe plaiurile dâmbovițene s-a mai scris, însă, mai puțin pe tema poveștii ei de dragoste din anii 70, cu un mare artist de talie internațională- Karel Gott, scrie click.ro.

Ea era una dintre cele mai dorite românce. El era un interpret îndrăgit în țara sa și adorat în întreaga Europă. Celebritatea de care se bucura Karel Gott la vremea respectivă a observat-o și Corina Chiriac, care a avut ocazia să cânte peste hotare în spectacolele acestuia. Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, unde ne-a reprezentat țara. Românca s-a îndrăgostit de Karel Gott, un bărbat pe care îl doreau toate femeile și a avut o relație, de câțiva ani cu acesta.

Artista a făcut ani de zile naveta în Cehoslovacia, atât pentru concerte, cât și pentru a se întâlni cu el. Zvonurile care circulau pe atunci despre relația lor spuneau că cei doi au fost la un pas de căsătorie. Deși la noi presa tabloidă nu a scris despre această poveste, peste hotare, jurnaliștii nu au ratat ocazia. Ziariștii cehi au readus-o pe Corina în atenție, în mai 2008, ca fiind drept femeia care ar fi putut să se căsătorească cu marele artist.