Părintele Iustin Pârvu a făcut MINUNI după moarte. A EXORCIZAT o femeie din sicriu VIDEO ULUITOR

Publicat: Duminică, 15 Iunie 2014 13:40 // Actualizat: Duminică, 15 Iunie 2014 13:49 // Sursa: romaniatv.net

S-a împlinit un an de când părintele Iustin Pârvu a trecut la cele veşnice. Peste 3.000 de credincioşi au luat parte la slujba de pomenire din cursul zilei de sâmbătă de la Mănăstirea Petru Vodă din Neamț.

La un an de la moartea acestuia, imagini absolut şocante de la priveghiul părintelui Iustin Pârvu au fost făcute publice. Cadrele arată cum duhovnicul, chiar şi după moarte, reuşeşte să înfăptuiască minuni şi salvează o femeie care pare a fi posedată. Imaginile de mai jos sunt şocante şi pot afecta emoţional, potrivit România TV.

Citeşte şi Vine PRĂPĂDUL. Profeţiile preoţilor români Justin Pârvu, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca VIDEO

Părintele Iustin Pârvu continuă să înfăptuiască miracole chiar şi după moarte. Imagini înfricoşătoare au fost surprinse la priveghiul marelui duhovnic. La căpătâiul părintelui, preoţii au adus o femeie care ar fi fost posedată pentru a încerca să o salveze.

După ce şi preoţii au rostit rugăciuni, femeia, care pare a fi salvată din ghearele demonilor, a reuşit să rostească doar atât: "E SFÂNT". 

Pe lângă minuni, marele duhovnic a prevestit şi un viitor sumbru pentru România. Cu doar 5 zile înainte de a muri, părintele ar fi făcut şi o profeţie: "Mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie". Asta le-ar fi spus duhovnicul celor care au venit în acea zi să-l vadă şi să-i ceară îndrumare.

"Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimic, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor. Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârşitul. Sunt vremuri foarte grele. Păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate chiar să te dea lui Satana. Hristos a dat pentru noi, acum trebuie să dăm şi noi picătura de sânge", a spus părintele Iustin Pârvu.

Citeşte şi PROFEŢIA PICTATĂ a părintelui ARSENIE BOCA. Ce "ascunde" fresca bisericii din Drăgănescu

Uimitoare este istorisirea mai multor persoane, printre care şi din corpul medical, care l-au îngrijit cu total devotament pe părinte, au observat că din ochii acestuia curg ca nişte lacrimi cu bună mireasmă. La fel şi pe obraji şi pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmă deosebită.

loading...
12 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 iun 02:20
...românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi. Părintele Iustin Pârvu a făcut MINUNI după moarte. A EXORCIZAT o femeie din sicriu VIDEO ULUITOR   ...
27 iun 21:19
...românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi. Părintele Iustin Pârvu a făcut MINUNI după moarte. A EXORCIZAT o femeie din sicriu VIDEO ULUITOR   ...
22 oct 14:30
Răspunde | Votează email -1 email
geo
Bhahahaaaa paine si circ ptr prostimea Romaniei.:)
17 aug 17:46
Răspunde | Votează email 0 email
anca
Traim in 2014, este ridicol sa credem aceste..."stupiditati", am fost la cele 2 chilii ale acestui parinte si mi s-a parut ridicol sa-i sarut vesmantul si mai ales sa ma inchin la "icoana" lui ZELEA-CODREANU,legionar care a omorat oameni. Sunt crestina ortodoxa fara sa fiu fanatica si mi se pare ca de cat sa te crezi bisericos si sa fii agresiv si diabolic cu cei din jurul tau mai bine nu faci caz de credinta si respecti casiera de la AUCHAN ...
13 iul 21:41
Răspunde | Votează email 2 email
Gina
Si cum nu a venit acea urgie dupa cele 12 luni, se adevereste ceea ce spune Scriptura despre profetii mincinosi.
15 iun 23:01
Răspunde | Votează email -2 email
Toni
Cred ca v-ati pierdut mintile de scrieti asemenea aiureli.Nenorocirea consta in faptul ca sunt naivi care chiar cred ca asemeneaa povesti,de speriat copiii, se intampla cu adevarat.
15 iun 21:37
Răspunde | Votează email 0 email
Lana
BOR tine in brate un legionar, un reprezentant al unei miscari fasciste, vinovate de crime de razboi si crime impotriva umanitatii.
15 iun 15:54
...La fel şi pe obraji şi pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmă deosebită. Source Article from http://www.romaniatv.net/povestea-parintelui-iustin-parvu-cel-care-a-facut-minuni-si-dupa-moarte-a-exorcizat-o-femeie-din-sicriu_152189.htmlPărintele Iustin Pârvu a făcut MINUNI după...
15 iun 15:44
Răspunde | Votează email 13 email
Marin
Traiasca Capitanul, traiasca Legiunea!
15 iun 15:08
Răspunde | Votează email -1 email
ela
ati luat-o razna ,cum se poate vorbi despre exorcizare in acest secol?
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8641
RON
24 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H