Povestea PENSIONARULUI care fumează 50 de ţigări pe zi şi mănâncă doar fast-food. Vezi cum arată la 66 de ani

Un bărbat de 66 de ani din Marea Britanie recunoaşte că de zece ani nu a mai mâncat fructe sau legume, hrănindu-se doar cu fast-food şi fripturi. Mai mult, el fumează 50 de ţigări pe zi şi nu se abţine de la dulciuri. Cu toate acestea, spune că se simte sănătos şi în putere, iar singura mişcare pe care o face este dansul şi alergatul.

25 nov. 2013, 10:55

David Jeffries spune că trăieşte doar cu mâncare fast-food, ciocolată şi ţigări, iar de peste un deceniu a renunţat să mai consume fructe sau legume. Cu toate acestea el spune că nu s-a îngrăşat şi se simte mai bine ca niciodată, potrivit Daily Mail.

iteşte şi A mâncat 12.000 de burgeri Big Mac în ultimii 30 de ani, dar NU arată cum te-ai fi aşteptat FOTO

Britanicul consideră că sfaturile date de experţii în sănătate sunt doar prostii, acesta fiind şi motivul pentru care fumează două pachete şi jumătate de ţigări zilnic.

Urăsc gustul legumelor şi al fructelor. Singurul mod în care verdeţurile au gust este dacă le sărezi, iar experţii consideră că nici asta nu era bine pentru tine. În fiecare dimineaţă alerg până la magazin să îmi iau ziarul”, a declarat el presei britanice.

Citeşte şi Cum ARATĂ femeia care a consumat EXCLUSIV junk food în ultimii 16 ani şi nu a mâncat ÎN VIAŢA EI legume FOTO

Cu toate acestea, el se simte mai bine decât majoritatea pensionarilor de vârsta sa, adăugând că singurul sport pe care îl face este alergatul şi dansul în propria sufragerie. Inedit este faptul că această stare de bine a venit după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei afecţiuni ereditare la inimă.