Povestea pisici salvate dintr-o maşină de gunoi chiar înainte de incinerare. Cum se simte felina acum FOTO

Un pui de pisică care a ajuns din greşeală într-o maşină de gunoi a fost salvată cu câteva secunde înainte ca resturile menajere să fie incinerate.

11 sept. 2015, 14:21

Bekir Mercil, angajatul unei firmei de salubrizare din Stockholm, Suedia, a auzit un mieunatul sfâşietor al micuţului animal în momentul în care s-a dus în spatele camionului. Acesta era încarcat cu 5-6 tone de gunoi şi Bekir alături de doi colegi au cerut aprobarea şefilor de a goli maşina pentru a salva pisica blocata în interior, potrivit The Local.

Citeşte şi A lins-o pisica pe faţă! Ce i s-a întâmplat apoi, a marcat-o toată viaţa!

Dacă nu o auzeam, pisicuţa ar fi ajuns în incinerator şi vă puteţi imagina ce ar fi urmat. A trebuit să scoatem sacii de gunoi foarte încet să nu o rănim şi să o scoatem afară„, a declarat bărbatul emoţionat.

Bekir povesteşte că operaţiunea de salvare a durat jumătate de oră. Gunoierul crede că felina a intrat într-un tomberon în căutare de mâncare, chiar în momentul în care acesta a fost descarcăt în maşina de salubrizare. Pisica era foarte murdară şi aproape leşinată din cauza traumei suferite, însă, la aproape două săptămâni de la incident şi-a revenit aproape complet şi se află într-un adăpost de animale unde îşi aşteaptă stăpânii.

Citeşte şi Corduroy, cea mai bătrână felină din lume FOTO