Povestea schimbului de geci între Orban şi Dragnea: Eu nu am ieşit în geaca roşie

Ludovic Orban a explicat în faţa politicienilor faptul că pozele în care apare lângă fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, au fost făcute în anul 2009 după turul doi al alegerilor prezidenţiale în care conducerea PSD a venit să mulţumeacă conducerii PNL.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 12:32
Povestea schimbului de geci între Orban şi Dragnea: Eu nu am ieşit în geaca roşie

”Schimbul de geci a fost făcut cu următorul scop. Președinții celor două partide din acea perioadă, domnul Antonescu la PNL și domnul Geoană la PSD. Domnul Antonescu mi-a cerut mie să ies la conferința de presă de după întâlnire, îmbrăcat în geaca roșie și domnul Geoană i-a cerut lui Dragnea să iasă îmbrăcat în geaca galbenă. Nu vă faceți sau vă faceți că nu știți ce s-a întâmplat.” , a explicat Ludovic Orban.

Citeşte şi: Parlamentul votează moţiunea de cenzură. A început VOTUL

Mai mult decât atât, premierul României a adăugat faptul că i-a fost ruşine să poarte geaca roşie în public, drept urmare nu a ieşit cu acesta la conferinţa de presă

„După ce am probat gecile, domnul Dragnea a ieșit la conferința de presă în geaca galbenă, iar eu nu am ieșit la conferința de presă, în fața românilor cu geaca roșie pentru că mi-ar fi fost rușine tot restul vieții să port geaca roșie pe care niciodată nu voi accepta să o port”, a continuat premierul.