Povestea ŞOCANTĂ a „FETIŢEI PISICĂ”, copilul atins de o BOALĂ RARĂ care a îmbrăcat-o în BLANĂ FOTO

O fetiţă de şase ani din China a şocat medicii cu boala sa rară care i-a umplut corpul cu o blană fină, asemeni pisicilor.

23 iul. 2014, 11:48

Drama lui Zhao Xinrui a început în urmă cu un an, în momentul în care pe tot corpul i-au apărut smocuri de păr. Chiar dacă medicii au liniştit iniţial familia, explicând că sunt doar semne din naştere, într-un an tot spatele copilei a fost acoperit de o blană fină, asemeni felinelor.

Potrivit Mirror, părul se întinde rapid pe tot corpul şi în scurt timp, dacă medicii nu vor găsi un tratament, copila va fi invadată de blană.

Citeşte şi A reapărut CIUMA BUBONICĂ. Un oraş a fost izolat TOTAL

Familia este disperată, cazul micuţei provocând o adevărată alarmă în satul natal. Mai mult, colegii de grădiniţă râd de ea, însă cu ajutorul învăţătoarei Zhao a fost într-un final acceptată de cei din jur. Pentru a nu fi luată în râs, fata este nevoită să poarte mereu haine lungi, care să îi acopere tot corpul.

Citeşte şi Trista poveste a femeii care MIROASE a PEŞTE PUTREZIT din cauza unei boli rare: Lumea nu mă crede FOTO

Ne frânge inimile să o vedem cum suferă. Ni s-a spus că nu va putea să facă vreo operaţie până nu va creşte. Acum s-ar putea, dar nu avem bani, chiar dacă am început să strângem încă din momentul în care am descoperit boala ei„, a declarat tată copilei care recunoaşte că soţia sa l-a abandonat şi acum trebuie să o crească singur.