Povestea tinerei care s-a mutat într-un restaurant FAST-FOOD de supărare. Ce s-a întâmplat FOTO

O tânără din China, supărată că s-a despărţit de iubit, a ajuns să petreacă mai multe zile într-un fast-food KFC. Astfel, tânăra a mâncat, a dormit şi a mers la baie fără să iasă din restaurantul respectiv.

23 oct. 2014, 15:21

Tan Shen, o tânără de 26 de ani, a intrat în restaurantul fast-food pentru a se consola după ce a fost părăsită de iubit şi a rămas acolo deoarece avea nevoie de timp „pentru a gândi cu privire la viaţa sa”, potrivit yahoo.com.

Citeşte şi O femeie s-a îmbătat şi a intrat într-un râu să facă o baie. Unde s-a trezit după ZECE ORE FOTO

Astfel, fata şi-a anunţat angajatorii şi le-a spus că este bolnavă şi nu poate munci, însă a ajuns să stea şapte zile în KFC-ul din oraşul Chengdu. Din când în când ea comanda o porţie de aripioare de pui cu cartofi prăjiţi, ca pe timpul nopţii să doarmă la masă.

Mă simţeam oribil şi am decis să intru în KFC-ul de lângă gară. Nu voiam să stau aşa mult, voiam doar nişte aripioare de pui. Dar, când am ajuns acolo şi am început să mănânc, am decis că aveam nevoie de timp de gândire. Nu voiam să mă întorc în apartamentul meu, deoarece era plin de amintiri despre prietenul meu„, a povestit ea.

Citeşte şi Nimeni nu ţi-a spus asta: De ce nu se strică burgerii de la McDonald’s VIDEO

Într-un final, după ce a stat mai multe zile în restaurant, angajaţii au început să se îngrijoreze.

Mi-am dat seama că o servim de trei zile şi nu a plecat din restaurant. Când am întrebat-o dacă este bine, mi-a spus că are nevoie de timp să gândească. Apoi a comandat aripioare cu cartofi prăjiţi. Până la urmă, a fost un client cam ciudat, dar a plătit consumaţia„, a declarat un angajat al restaurantului.