Povestea lui Jaylen Brown, care acum a ajuns milionar: „Un profesor mi-a spus că mă va căuta la închisoare peste cinci ani!”

Jaylen Brown (23 de ani) are o poveste desprinsă parcă din filme. În 2016, a fost ales al treilea din draft-ul NBA și a semnat cu Boston Celtics.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 10:35
Povestea lui Jaylen Brown, care acum a ajuns milionar: „Un profesor mi-a spus că mă va căuta la închisoare peste cinci ani!”

Jaylen Brown a dezvăluit pe rețelele de socializare ce i-a spus fostul său profesor, cu doi ani înainte de a face pasul cel mare spre sportul de performanță. Atunci, Brown avea doar 17 ani.

Un profesor mi-a spus că mă va căuta la închisoare peste cinci ani. Wow. Este incredibil cât de mult am putut crește în acești ultimi șase ani”, a scris Brown pe Instagram.

Înaintea sezonul 2019 – 2020, Jaylon Brown și-a prelungit contractul cu Boston până în 2024. Acesta va încasa 115 milioane de euro.

Brown este unul dintre cei mai buni jucători de la Boston Celtics. Acesta are o medie de 20 de puncte marcate pe meci. Actualul sezon în NBA a fost suspendat din cauza epidemiei de coronavirus. În acest sezon, echipa lui Jaylen Brown ocupă locul al treilea în Conferința de Est, cu un record de 43 de victorii și 21 de înfrângeri.