Povestea tânărului infectat cu coronavirus găsit mort în casă. A fost în comă de două ori anul trecut

Noi detalii despre povestea cutremurătoare a tânărului, de 27 de ani, găsit mort în casă. El a fost diagnosticat cu coronavirus abia după ce i s-a făcut necropsia. Nimeni nu ştie în acest moment de unde a luat băiatul virusul, mai ales că el nu a mai fost, în ultima perioadă, la părinţii lui, în Italia.

04 apr. 2020, 06:45
Povestea tânărului infectat cu coronavirus găsit mort în casă. A fost în comă de două ori anul trecut

Într-o intervenţie telefonică la România TV, tatăl tănărului de 27 de ani diagnosticat cu coronavirus abia după ce i s-a făcut necropsia spune că anul trecut băiatul său a fost în comă de două ori. El fusese diagnosticat cu bronhopneumonie acută. 

„Nu stiu cum ar fi putut sa ia acest virus. El a fost diagnosticat de anul trecut cu o bronhopneumonie acută. De două ori a fost in comă anul trecut. Pe 30 martie am vorbit cu el ultima dată. Spunea ca se simte foarte rau. După aceea nu a mai răspuns.

Pe 24 martie a fost luat cu salvarea de acasa si dus cu ambulanta la Sibiu. I s-a dat un antibiotic”, a spus tatăl tânărului la România TV.

Din cauza carantinei, părinţii tânărului nu pot ajunge în România pentru a-şi înmormânta fiul. 

Tânărul de doar 27 de ani din Sibiu este considerat decesul cu numărul 125 provocat de noul coronavirus în România.

„Deces 125. Bărbat, 27 ani, jud Sibiu. Decedat în 31.03.2020 (găsit decedat acasă). S-au investigat probe necroptice pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în 2.04.2020”, este anunţul Ministerului Sănătăţii.

Acesta ar fi cel de-al patrulea deces la un sibian infectat cu COVID-19.

Citeşte şi COVID-19. Primul judeţ din România în care măştile de protecţie devin obligatorii