Povestea tinerei care şi-a căutat mama timp de 22 de ani şi nu a găsit-o. Cum a reuşit într-un final FOTO

După ce timp de 22 de ani a încercat disperată să îşi găsească mama, o tânără din Marea Britanie a decis să ceară ajutorul Facebook-ului. În mai puţin de 24 de ore de la postarea mesajului, ea a fost contactată de persoane care ştiau cine este femeia care a născut-o.

05 mart. 2015, 08:40

Stacey Lee, o tânără britanică, a încercat toată viaţa să-şi caute mama, femeia de care s-a despărţit atunci când era doar un copil, în urmă divorţului părinţilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi FACEBOOK a introdus o nouă opţiune pe site-ul de socializare, menită să SALVEZE VIAŢA oamenilor

Astfel, ea a fost crescută de tatăl ei, alături de alţi doi fraţi, însă de la 15 ani a început să-şi caute neîncetat mama. În momentul în care era aproape gata să renunţe, iubitul a sfătuit-o să încerce să publice pe Facebook un mesaj de ajutor. Stacey a scris pe un carton mare numele mamei sale, dată şi locul naşterii, alături de alte detalii prin care internauţii ar putea să o ajute.

Citeşte şi Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii când utilizezi Facebook

În scurt timp, povestea a devenit virală şi a fost dată mai departe de 100.000 de ori. La doar 20 de ore după postarea mesajului, o femeie a contactat-o şi i-a spus că îi este verişoară. Ulterior, aceasta a pus-o în legătură cu mama sa ca într-un final cele două să se întâlnească într-un bar.

Când am ajuns pe contul de Facebook al mamei mele, nu mi-a venit să cred. Arată că mine. I-am dat un mesaj şi i-am spus că îmi lipseşte. Am vorbit la telefon şi apoi ne-am întâlnit„, a declarat Stacey Lee, foarte fericită.