Povestea tinerei care vrea să rămână VIRGINĂ până în NOAPTEA NUNŢII. Motivul acestei decizii inedite FOTO

O tânără din America a atras atenţia presei din lumea întreagă după ce a dezbătut pe larg subiectul virginităţii înainte de căsătorie. Astfel, cu toate că are 26 de ani, ea a recunoscut că se păstrează pentru bărbatul cu care se va căsători.

14 oct. 2014, 07:52

Ellen Burkhardt, o tânără de 26 de ani din Minnesota, America, a ajuns în atenţia presei după ce a publicat un articol în care a recunoscut că vrea să rămână virgină până în noaptea nunţii. Mai mult, ea spune că bărbaţii cu care iese la întâlniri nu îi înţeleg decizia şi se comportă ciudat cu ea după ce află că este virgină.

Citeşte şi Virgina de pe Facebook s-a hotărât! Vezi ce preţ a pus pentru prima partidă de sex

Am 26 de ani, am studii superioare, un loc de muncă bun, o casă frumoasă şi nicio datorie. Am un grup de prieteni, o familie minunată şi sunt o femeie sigură pe ea. Cu toate astea însă, în momentul în care ies cu un bărbat şi îi spun că vreau să rămân virgină până în ziua nunţii. Totul se schimbă. El începe să se comporte ciudat şi nici nu poate să mă privească în ochi. Am de suferit din cauza acestei decizii, pentru că toţi bărbaţii pe care i-am placut s-au retras cand au vazut ca nu vor exista relatii sexuale. Cu toate astea insa, nu o sa ma razgandesc. Este foarte important ca ajungi sa simti iubire pana la momentul de intimitate„, a scris ea.

Citeşte şi Şi-a vândut nevasta vrăjitorilor, pe post de virgină. Femeia urma să fie sacrificată, într-un ritual de magie

Imediat ce articolul a fost publicat, Ellen a primit numai mesaje pozitive, spre surprinderea tinerei.

Dupa ce am citit articolul lui Ellen mi-am recăpatat speranţa. Sper că multe tinere să citească acest material şi să inveţe ceva din el„, a scris cineva.