Povestea tragică a lui Sebastian. Românul dat dispărut în Thailanda a fost găsit. Acesta era decedat și mâncat de rechini

Bărbatul român, dispărut în Thailanda, a fost găsit. Din păcate, un căpitan de vas a anunțat autoritățile că a găsit trupul neînsuflețit al acestuia. Corpul bărbatului fusese ciopârțit de rechini

10 mart. 2023, 16:09
Povestea tragică a lui Sebastian. Românul dat dispărut în Thailanda a fost găsit. Acesta era decedat și mâncat de rechini

Românul care a fost dat dispărut în data de 8 ianuarie, în Thailanda, a fost găsit. Din păcate, bărbatul a decedat. Acesta se afla într-o excursie la Koh Kaew Nok cu un alt român și cu o femeie din Thailanda.

Citește și: Anca Ţurcaşiu, uitată pe o insulă din Thailanda: „A fost ceva înfiorător”

Cei trei au mers în larg pentru a face scufundări, însă după ce s-au întors la barcă, aceștia au constatat că ancora era blocată de o stâncă. Atunci, românul a luat decizia de a se scufunda din nou, pentru a o elibera, însă nu a mai reușit niciodată să iasă la suprafață. Timp de nouă zile au fost desfășurate operațiuni de căutare de către autorități, dar rezultatele au întârziat să apară. Din acest motiv, autoritățile au încetat să mai caute.

Vineri, poliția a fost anunțată de un căpitan că ar fi găsit un cadavru fără cpicioare, chiar în zona în care a dispărut acesta. Trupul a fost scos din apă, iar soția bărbatului a fost chemată pentru a-l identifica. Din păcate, s-a dovedit că trupul aparținea bărbatului dispărut. Soția acestuia a spus că a recunoscut costumul de baie.

Sebastian, bărbatul decedat, trăia în Thailanda

Cadavrul a fost transportat la Spitalul Vachira Phuket pentru autopsie. Poliția așteaptă rezultatele unui test ADN făcut de fiul românului pentru a confirma oficial că el este cel dispărut, scrie portalul thephuketnews.com.

La operațiunile de căutare, care au durat 10 zile, au participat ofițeri de la Primăria Rawai, Poliția Maritimă, Poliția Turistică, Poliția Chalong, Centrul de Asistență Turistică, salvatorii Fundației Kusoldharm și personalul Marinei Regale Thailandeze de la Capul Panwa. Și scafandrii străini au fost implicați în căutarea bărbatului român. Sebastian este un expat care locuia în Phuket împreună cu soția și fiica sa. Flota de pescuit din Phuket a participat la căutări, la solicitarea primarului Aroon. Echipele de căutări au cercetat, în toate aceste zile, apele de lângă coasta de sud-vest a insulei și continuă în jurul Koh Kaew Noi, la aproximativ doi kilometri de Capul Promthep din Thailanda.

Sfârșitul căutărilor a fost marcat de o masă omagială cu tema „Împărtășim împreună” pentru a împărtăși recunoștința față de toți cei care au participat la căutări. Viceguvernatorul Phuket, Anupap Rodkwan Yodrabam, a fost prezent cu această ocazie.

Citește și: Cât a plătit Adela Popescu pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. „Şi pe mine m-a surprins, deşi știam că e ieftin!”