Povestea unei fetiţe de 10 ani, care a fost testată pozitiv cu coronavirus. Potrivit simptomelor, medicii au crezut că are amigdalită

Se pare că reacțiile produse de coronavirus sunt diferite de la persoană la persoană. Este și cazul unei fetițe de 10 ani, despre care se credea că are amigdalită.

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 19:01
Povestea unei fetiţe de 10 ani, care a fost testată pozitiv cu coronavirus. Potrivit simptomelor, medicii au crezut că are amigdalită

Fetiţa e nu avea absolut niciun simptom, nu tușea şi a fost testată pozitiv pentru Coronavirus, scrie Dailymail.

Copilul a avut o temperatura extrem de ridicată, 41,6 grade Celsius, lucru ce a condus în cele din urmă la convulsii.

Fetița, care locuiește în Plymouth, a fost diagnosticată la scurt timp cu virusul chinezesc, care i s-ar putea dovedi fatal în cele din urmă.

Citeşte şi: Marea Britanie antrenează câini pentru a depista Covid-19: „Scopul este să poată depista pe oricine, inclusiv pe cei asimptomatici”

Inițial s-a crezut că fetița are amigdalită. Nu avea alte probleme de sănătate care să o fi pus într-o postură vulnerabilă.

Școala la care mergea aceasta le-a scris părinților pentru a-i avertiza în legătură cu condiția fetiței și i-a îndemnat pe toți să își supravegheze copiii. Mai mult decât atât, celelalte școli din împrejurime au făcut același lucru, pentru a evita situația în care mai mulți copii ar putea fi infectați.

Profesorul de serviciu a vorbit cu părinții în această dimineață, iar fetița pare că se simte mai bine, aceasta ridicându-se din pat și plimbându-se prin cameră”, arată un mesaj făcut public de școala respectivă.

Boris Johnson are coronavirus. Anunţul oficial a fost făcut chiar de premierul Marii Britanii

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost testat pozitiv cu coronarvirus. Anunţul a fost făcut chiar de acesta, pe Twitter.

 

 

 

Boris Johnson a explicat într-un clip scurt că în ultimele 24 de ore a resimţit simptpme slabe şi s-a simţit destul de obosit, astfel că a făcut testul pentru coronavirus, care a relevat că este infectat cu Covid-19.

Boris Johnson se află la reşedinţa sa din Downing Street 10, urmând să conducă însă Marea Britanii de la izolare în următoarea perioadă de timp, dar sub supravegherea atentă a medicilor.

 

Citeşte şi COVID-19. Număr record de morţi în Spania, în ultimele 24 de ore. 769 de persoane au fost răpuse de virus

‘În ultimele 24 de ore, am dezvoltat simptome uşoare şi am fost testat pozitiv la coronavirus. Mă aflu acum în autoizolare, dar voi continua să conduc răspunsul guvernului prin videoconferinţă, în contextul luptei împotriva acestui virus„, a spus Boris Johnson.

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost testat pozitiv cu coronarvirus. Anunţul a fost făcut chiar de acesta, pe Twitter.