Povestea unei JURNALISTE din România: Supusă la perversiuni sexuale de către iubit, i-a tăiat PENISUL

Supusă la perversiuni sexuale de către iubit, o jurnalistă în vârstă de 53 de ani a decis să îi taie penisul bărbatului cu care era împreună acum 21 de ani. După ispravă, românca a stat 10 luni după gratii, iar povestea vieţii ei a devenit subiect de roman.

12 dec. 2013, 06:57

Marcată de o traumă suferită acum 21 de ani, o jurnalistă de origine română, care locuieşte în Spania, a decis să scrie o carte în care povesteşte cum a ajuns să îşi mutileze iubitul. Supusă la perversiuni sexuale, jurnalista a ajuns, de disperare să îi taie iubitului penisul, potrivit Cancan.

Citeşte şi O prezentatoare TV din România, dată afară pentru că venea beată la emisiune

Românca a povestit detaliile unei răzbunări infiorătoare care a devenit, după mai bine de 20 de ani, subiectul unei cărţi. Liana scrie că nu a mai suportat perversiunile la care era supusă şi i-a secţionat penisul iubitului ei cu un cuţit.

Ştiam că nu mai e întreg la minte. Iar într-o zi când am ajuns acasă (….) am tras cuţitul pe care îl foloseam să tai fiolele de hemostatice şi i-am tăiat o parte din penis!„, povesteşte femeia despre cumplitul moment.

Citeşte şi Va sta 30 de ani în închisoare: Şocanta poveste a MAMEI care şi-a CHINUIT FIUL într-un mod INIMAGINABIL

Pentru gestul ei, Liana a stat după gratii timp de 10 luni, în arest preventiv, până când judecătorii au conndamnat-o la doi ani de închisoare cu suspendare. Între timp, ea şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat, în Spania. Scena de răzbunare s-a petrecut în 1992 şi este relatată în cartea intitulată „Visul”.