Povestea unei românce care a fost înfiată de un cuplu de americani. Îşi doreşte ca mama biologică să-i fie alături la nuntă

O tânără româncă abandonată la începutul anilor 90 îşi cauta mama biologică, ca să îi fie alături în ziua nunţii. Fericitul eveniment va avea loc peste câteva luni, în Statele Unite. Tânăra trăieşte în America, unde a fost crescută de familia adoptivă, nu vorbeşte limba română, însă este sigură că şi mama ei îşi doreşte ca ea să o găsească.

16 feb. 2018, 16:48
Povestea unei românce care a fost înfiată de un cuplu de americani. Îşi doreşte ca mama biologică să-i fie alături la nuntă

Pe pagina de Facebook Copiii Niciodată uitati ai romaniei, mii de tineri îşi caută familiile biologice. Mulţi dintre ei au fost înfiaţi de familii străine atunci când aveau doar câteva luni, astfel că nu vorbesc limba română. Este şi cazul lui Emily, pe numele ei românesc, dat la naştere, Cristina Petrache.

La doar câteva luni după ce i-a dat naştere, mama sa a dat-o spre adopţie unei familii de americani. Astfel, Cristina, acum Emily, a ajuns în California, acolo unde părinţii adoptivi au crescut-o ca pe fiica lor, ba mai mult, chiar au încurajat-o să îşi găsească rădăcinile.

Atunci când a abandonat-o, mama sa biologică i-a dat şi o scrisoare, în care ii cerea să o caute atunci când va creşte.

Emily a crescut cu dorul de mama sa biologică, pe care a visat şi încă visează să o cunoască. Tânăra locuieşte acum în Michigan, unde lucrează de peste 10 ani ca stilist. Este fericită cu viaţa pe care o are în America, însă nu se simte completă.

Tânăra este logodită de doi ani şi urmează să se căsătorească peste câteva luni. Ea face un apel la toti cei care ar putea să îi recunoasă familia, să o ajute să ii găsească, pentru a-i invita la nuntă.