Povestea unei românce care s-a PROSTITUAT în Turcia pentru a-şi salva soţul şi părinţii de CĂMĂTARI

O tânără, în vârstă de 27 de ani dintr-o localitate apropiată de Dej, în judeţul Bistriţa-Năsăud s-a prostituat pe străzile din Turcia pentru a acoperi datoriile făcute de soţul ei la cămătari, dar şi pentru a-şi proteja părinţii de aceştia, fiind ameninţată încontinu că dacă nu acceptă, părinţii vor avea de suferit.

03 apr. 2014, 19:56
Povestea unei românce care s-a PROSTITUAT în Turcia pentru a-şi salva soţul şi părinţii de CĂMĂTARI

Femeia in varsta de 27 de ani locuia impreuna cu parintii intr-o localitate din judetul Bistrita-Nasaud, aflata la drumul national care leaga Dejul de Bistrita, scrie dejeanul.ro.

In anul 2000, dupa o relatie de aproape doi ani, s-a casatorit cu barbatul pe care il iubea, nestiind de viciile pe care acesta le ascunde. Cel care i-a devenit sot avea patima jocurilor de noroc si a bauturii. Timp de sapte ani a indurat cu greu o suferinta de care isi aminteste cu lacrimi in ochi şi a pierdut majoritatea bunurilor primite cadou de nunta de la parintii sai, printre care bijuterii scumpe din aur, terenuri, iar spre sfarsit, casa in care statea impreuna cu sotul.

Pentru a avea bani de jocurile de noroc, barbatul s-a imprumutat de la camatari, girand bunurile, printre care si casa, pe o suma de bani foarte mica.

Citeşte şi Povestea terifiantă a unei prostituate de 15 ani, obligată să facă sex cu 15 bărbaţi pe zi

„M-au amenintat ca parintii mei vor avea de suferit”

Gabriela, plina de datorii si satula de lipsuri, dar si de viciile sotului ei, acesta fiind de nerecunoscut, a decis sa divorteze. Sotul ei nu a fost de acord si a mai cerut o sansa, promitand ca se va indrepta. Barbatul Gabrielei lucra cu ziua la padure, dupa care, banii castigati ii „investea” in salile de jocuri din Dej. Intr-una din serile in care isi astepta sotul acasa, la usa casei pentru care plateau chirie camatarilor care le-au luat-o i-a batut un barbat. Era tot un camatar, care le-a dat un termen foarte scurt pentru a plati o datorie mai veche a sotului, in caz contrar, isi va trimite oamenii la casa batranilor parinti ai femeii pentru a le lua bunurile de valoare in schimbul datoriei.   Stiindu-si parintii bolnavi, femeia s-a speriat si l-a implorat pe camatar sa nu faca un asemenea lucru, promitand ca vor face tot posibilul pentru ca datoria sa fie platita sau sa gaseasca impreuna o solutie.

„A venit cu lecţia făcută. Avea totul pregatit dinainte”

Barbatul care i-a dat bani cu camata sotului Gabrielei a gasit solutia fara sa stea prea mult pe ganduri. Fiind vorba de o femeie foarte frumoasa si destul de tanara la 27 de ani, acesta i-a propus sa se prostitueze pentru el in Turcia, acolo unde mai avea inca trei fete, tot romance. Femeia nu a acceptat nici in ruptul capului si l-a scos afara din casa pe barbatul care i-a propus ceva iesit din comun pentru ea. „A plecat si mi-a spus sa il sun daca ma hotarasc!”, ne-a povestit Gabriela.

Citeşte şi Panică în Cluj şi Bucureşti după ce o prostituată a aflat că are HIV. A făcut sex cu politicieni şi afacerişti

A acceptat oferta cămatarului, împinsă de la spate de soţul ei

Tarziu in noapte, cand sotul a ajuns acasa, Gabriela i-a povestit cele intamplate si propunerea  facuta de barbatul caruia acesta ii datora bani. Nepasator, sotul i-a spus ca trebuia sa accepte din prima, ca doar o va face pentru ei si pentru a-si proteja parintii bolnavi. „Fa-o draga mea daca nu vrei sa moara ma-ta, ca doar stii ca are probleme cu inima”, au fost cuvintele sotului Gabrielei. Pentru Gabriela a urmat o noapte grea in care s-a gandit doar la mama ei pe care o stia bolnava si din dorinta de a nu i se intampla nimic celei care i-a dat viata, a doua zi a mers sa se intalneasca cu cel care i-a facut oferta.

În mai puţin de o lună, Gabriela se prostitua deja în Turcia

Femeia s-a intalnit cu barbatul respectiv, care i-a spus ca se va ocupa el de toate formalitatile legale pentru a ajunge in Turcia. In mai putin de 30 de zile, Gabriela a pornit pe un drum necunoscut, inspre Turcia, unde o asteptau celelalte trei fete, pregatite sa o „instruiasca” la ceea ce are de facut. Era sfarsit de septembrie al anului 2007 cand Gabriela a ajuns in Turcia si a inceput sa produca bani pentru camatarul din Romania. Inca din prima seara i s-a explicat  ce are de facut, de catre alte fete aflate acolo de buna voie. Avea cazare gratuita la un hotel unde isi ducea clientii culesi de pe strada. S-a acomodat cu foarte mare dificultate, dar gandul ca va scapa de datorii si parintii ei vor fi lasati in pace a facut-o sa indure totul, timp de aproape trei luni, perioada in care toti banii facuti din prostitutie ajungeau direct la camatarul din Romania. A invatat limba turca atat cat sa se descurce usor si si-a facut cativa prieteni. Viza de sedere in Turcia pentru trei luni se apropia de sfarsit, si stiind ca datoria catre camatar a fost platita, s-a hotarat sa se intoarca in tara si sa divorteze de barbatul care a acceptat sa o trimita in Turcia pentru a-si vinde trupul.